Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Er jeg blevet for fed, Facebook?

Eller fylder jeg bare for meget... Lige et sidste sent reply-indlæg fra mig, før jeg smutter til drømmeland for at finde endnu et eventyr Det er Jea denne gang (jah, inspirations emnerne får lige lov at vente lidt endnu), som har reflekteret lidt over vores vaner på Facebook - op man kan poste for meget, og om man bør tage hensyn til om man irritere andre. Hun slutter af med at stille spørgsmålet:
"Tænker du over hvor meget du fylder på Facebook og er du ligeglad med, hvad andre synes eller tænker???" - Jea
Faktisk er Facebook lige netop det sted, jeg aldrig har haft nøkker over at nogle folk opdatere mere end andre. Det eneste jeg (i forhold til mange opdateringer) har været træt af der, er spil-anmodninger/spil opslag på spil jeg ikke selv spiller. De er belastende at bladre igennem. Som svar har jeg sikret at mine egne kun bliver delt til folk der selv bruger dem (eller i hvert fald har brugt spillet) ved at benytte lister.

Læs evt. mere her: "Facebook-spil, elsk det, had det, eller gør som mig!"

Til gengæld har jeg på både Twitter, bloglovin og youtube somme tider slettet bestemte personer jeg har "Fulgt", fordi det væltede ind med indhold der enten var useriøst eller forhastet - altså ikke noget man har lagt meget energi i, så ikke noget der var "godt lavet".

Og det må vel hedde "Gør mod andre, som du vil, de skal gøre mod dig!", så ja, jeg tænker da over hvor meget jeg fylder, og forsøger (på nem vis) at tilpasse min strøm, så det irrelevante kun dukker op hos dem det er relevaant for. I bund og grund er der jo ingen af os, som er komplet ligeglad med hvad andre tænker om os, for som jeg også før har skrevet om, så er der også aspektet af det som hedder, hvad andre synes jeg synes om dem.

Men mere engergi ligger jeg heller ikke i det Sommetider må man også bare satse på, at alt er okay og lige som det skal være, ellers får vi jo alt for meget at stresse over
Udgivet onsdag d. 12. September 2012
1 kommentar og 2046 visninger

Facebook Reply JeasBlankeTanker SocialMedia

Kommentarer

JHGravatar Jeanete Henriksen 12 September 2012 16:26

Super at du tager den op herinde også.. Cool...

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie