Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Er vi flere der ikke kan sove?

Jeg ligger i hvert fald vågen, og sveder så det er vildt ulækkert. Dels fordi er her er rigtigt varmt og klamt i luften, som det har været hele dagen, skønt den overskyede himmel har forsøgt (ret effektivt) at snyde øjet til en overbevisning om at det var dejlig-køligt... Nope. Men nok også dels fordi jeg kom til at læse blogs lidt for længe, Miriams specielt, og det kværner videre i hovedet på mig... Ligesomm de 3-4 drømme jeg har haft i den seneste tid, men som jeg ikke har skrevet ned.. Og de 5-6 drømme jeg ukontrolleret sammenligner og tolker dem mod... Skal vi bare sige at en mild grad af tankemylder er den normale tilstand i mit hoved

Så hjælper det jo heller ikke just, at ligge og observere Fluffen's og Emil's skiftende sove-klynk og hvertrækning, blandet Fluff-vandrendseren og foreningsbo-nabo-tingtingens rygerhost.. Som i grunden minder om min mors...

Fik jeg nævnt at jeg sveder? Selv uden t-shirt (hvorfor jeg er nød til at kramme dynen for ikke at få vindues træk på brystet, altså, så jeg ikke bliver forkølet eller sådan noget). Selv mine fødder føles gloende, føj. Så vil jeg alligevel hellere fryse lidt... Seriøst, jeg har før sovet i en campingvogn (der var åben) ... I snestorm!

Hmm, og jeg kan stadig mærke den tå hvor neglen vist gerne vil indgro?

Nå, mon ikke jeg skulle give det et forsøg mere... Så jeg kan lave flere drømme der kan holde mig vågen i morgen, hehe
Udgivet mandag d. 04. August 2014
2 kommentarer og 1046 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 04 August 2014 14:03

Det er bare utroligt træls, jeg har også svært ved at sove men jeg går så ikke på nettet. Så falder jeg i hvert fald aldrig i søvn.
Men jeg har svært ved at slå mine tanker fra samtidig med at det er for varmt til at sove.

GGravatar Gulde 04 August 2014 19:16

Det var netop det samme problem jeg havde... For varmt til at falde i søvn og for meget mylder i hovedet. Jeg endte med at sove noget alligevel, men ikke voldsomt fast søvn. Det er nok lige så meget fordi vejret er så fugtigt i det for tiden, så alt er bare druknet i sved ^^"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie