Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Et andet stik for livet

... og det andet gør mere ondt end det første. HPV vaccine stik, altså. Nu håber jeg bare ikke det har for stor betydning at jeg er forkølet - håber ikke jeg bliver møg syg af det. Hun var lidt betænkelig, spurgte om jeg havde feber, og sagde direkte, at hun ikke ville give mig det, hvis jeg havde feber. Men det tror jeg nu ikke jeg har ... og ikke bare fordi jeg ikke ejer et termometer så jeg rent faktisk kan tjekke op på det.

Jeg har bare gået og skrantet og været syg med første det ene, så det andet - men det har i jo kunne følge med i her på bloggen Og i grunden havde jeg jo forudset det - at jeg blev syg, fordi det nu er tid til andet stik. Jeg ventede jo snart en måned på at blive frisk nok til det første, men de skal jo tages indenfor et bestemt tidsrum efter hinanden, for at være effektive. Så må det briste eller bære - håber dog ikke jeg bliver sengeliggende her i julen, for det ville da bare være surt!

Apropos vaccinationer, så er det Fluffy's tur igen i morgen. Jeg håber ikke der er gået for længe siden den sidste, men har ikke rigtig kapitalen til det denne måned, så jeg må låne lidt af Emil - det er jo trods alt også hans kat... engang imellem - i hvert fald hvis det står til Fluffy

Nå, men nu tilbage til projekt-opgave-slut-race-boblen - CMS systemet skulle gerne nå at blive færdigt!
Udgivet torsdag d. 20. December 2012
1 kommentar og 1904 visninger

MMD Skole Projekt Helbred Vaccination Fluffy Cats

Kommentarer

IGravatar Ilhja 20 December 2012 19:04

glæder mig ikke til mit andet stik...det første var ubehagelig nok i sig selv

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie