Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Et billede der kan få mig til at drømme - Journal Challenge #7

Well, jeg må hellere komme videre i udfordringen. Men jeg har siddet lidt fast i denne næste udfordring, hvor jeg skal vise jer et billede jeg kan sidde og drømme over. Og her er det besværlige så, at det kan de fleste billeder faktisk. Særligt mine egne tegninger kan tage mig helt væk i en verden bygget op om den figur jeg er ved at skabe. Det er ikke noget fotografier har det med at gøre for mig, men kunstneriske udfoldelser gør det med lethed - som fx denne lille fe-havfrue jeg er ret facineret af for tiden. Men det er jo ikke noget jeg har ret til at vise jer her på bloggen ^^"

Skal vi endelig over i enge billeder, må det være noget i retningen af de himmel/sky billeder jeg holder af at tage. Farvespillet og lysspillet facinere mig

Aftenhimmel i et fremmed lavendel-fe-land
Solnedgang og lysspil - på grænsen mellem dag- og natlandet


30 days blog journal challenge - Sabrina Jensen

Sabrina Jensens Blog Journal Challenge #7 Et billede der får dig til at drømme
Udgivet onsdag d. 20. November 2013
1750 visninger

SabrinaJensenChallenge Challenge Foto

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie