Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Et billede fra en fest

Nu hvor jeg sådan får kigget mine billeder igennem for at finde nogen der passer på udfordringen - det et i øvrigt en god ting, så FÅR jeg kigget den igennem - går det også op for mig at der er mange oplevelser jeg ikke har haft, eller i al fald ikke har valgt at fotografere. Der har fx ikke været så mange fester i 2014 som tidligere år ... Og de jeg har deltaget i har jeg været mere obs på at være til stæde og nyde frem for at forevige. Men jeg fandt et godt billede fra en bytur i oktober hvor vi havde noget af en fest - jeg tror (håber) ikle mine veninder har noget imod at jeg deler det

Udgivet søndag d. 11. Januar 2015
2 kommentarer og 1737 visninger

Kommentarer

MRGravatar Michelle Rimme 12 Januar 2015 01:10

Hehe ja jeg ser bare aldrig særlig smart ud på billeder men sådan er det jo Men det var en god aften!

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 13 Januar 2015 06:55

Ak ja, det gør jeg nu som regel heller ikke

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie