Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Et bombet lokum og køkkenet fra Jerusalems ødelæggelse

Ej, det er jo så jeg næsten ikke kan skrive, så waisted er mine fingre. Jeg netop været ude og hjælpe til ude i køkkenet - de (som i husets par, min far og Anne) ville jo have nyt køkken, så nu er det ikke blot badeværelset i det andet hus der er pyntet med murbrokker, nu er køkkenet det også. Men de nye køkkenskabe og sådan noget er faktisk allerede begyndt at komme på plads Vi har været på genbrugspladsen igen (vi må vel snart være stamkunder der) med en trailerfuld - det gik meget stærkt i dag, grundet en meget heldig placering... det betaler sig at have en chauffør der kan bakke med en trailer

Vi har brudt alt køkken inventaret i stykker og smidt på lossen (øh, jeg mener genbrugslossen selvfølgelig). Der gik et reb rundt langs hjørnet mellem loft og væg næsten hele vejen rundt, og det var sat op med søm hamret ind i rebet således at de var skjult. Nogle af dem hang ved rebet da min far rev det ned, og dem måtte jeg først forsigtigt skubbe til i den ene ende, så hoved kom fri på den anden side, og derefter trække dem helt ud. Men det var nu ikke så galt, jeg elsker jo pillearbejde. Problemet var at nogle af sømmene sad fast i loftet, som sidder ret højt oppe. Så jeg måtte stå på en skammel for at kunne nå, og så forsøge at trække sømmene ud med en papegøjetang. Men det betød jo at jeg ikke kunne lægge vægt i, og ikke holde ved med begge hænder, for så ville jeg jo bare falde ned når sømmet gled ud. Nej, jeg måtte stå med den ene arm over hovedet, med et fast tag i loftet, og den anden med tangen. Skulle jeg have ved med begge hænder, måtte jeg stå på tær og presse hovede mod loftet for at kunne stå stand når sømmet endelig gav op. Det gik nogenlunde i begyndelsen, men blev sværere og sværere efterhånden som jeg blev svagere og svagere. Til sidst gik det op for mig, at selvom nogle af sømmene var hamret for langt ind, kunne jeg ikke engang tage dem der sad langt fremme. Så gav jeg op - det kan ikke betale sig at fortsætte så. Men jeg har da fået hjulpet en del til alligevel, så det er jo godt nok.

Og jeg må sige, at hvis i fulgte med i min lille renuvering på værelset, og syntes det var roddet... så er det intet imod hvordan køkkenet ser ud nu! Puha...
Udgivet fredag d. 23. April 2010
1 kommentar og 1608 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 27 April 2010 11:27

Hmm, film 6...har set den men helt ærlig. jeg kan slet ikke huske den -.-' Men ja, stakkels Dobby, og Percy er heller ikke så meget. Godt være det er fordi jeg ikke rigtig har set filmene så meget men kan slet ikke huske at han forlod dem men bare forsvandt fra filmene.

Åhhh, køkkenet er altid det værste fordi man også gerne vil lade med. Kan godt huske da mine forældre skulle have nyt køkken. Tog min far et halv år og det var kun fordi min mor sagde at det skulle være færdig til jul....

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie