Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Et selfie billede

Alle bloggere bruger vel selfier i en eller anden grad. For mit vedkommende synes jeg dog sjældent de bliver gode, men der er mange specialle typer imellem. Tror faktisk vi skal have en lille selfie tema uge her på bloggen snart, kunne det ikke være skægt? Det må jeg hellere arbejde lidt mere på. For nu er her et ok billede (selvom jeg ikke husker det blec taget), et af dem hvor jeg ikke ligner en total kiks - dem gemmer vi til senere

28 januar, et selfie billede Læsehestens Året der gik - 2014 Fortalt med billeder tema.
Udgivet onsdag d. 28. Januar 2015
1 kommentar og 2111 visninger

2014InPhotos

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 28 Januar 2015 23:01

Kunne være super sjovt at se et selfie tema her..
Kan næsten ikke vente nu.. ha ha

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie