Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Examination day

I dag er graduerings dag. Om en times tid eller sådan. Så de fleste forbereder sig og mange har nerver på.


De andre der graduere 2. eller 3. sort fra vores klub har ikke. Jeg ved ikke med mig selv. Måske og måske ikke. Jeg kan ikke mærke det. I hovedet altså - ingen nervøsitet eller stressede tanker der. Men siden eksamens angst kurset er det heller ikke noget jeg mærker andre steder i kroppen. Det mentale bånd er væk, så når kroppen bliver syg giver det bare ingen mening. Måske bliver det også sådan nu.

Men egentlig er jeg ligeglad. Gradueringen har været i gang siden Gashukuens dag et. Jeg har haft rigelig chance for at vise god teknik, spirit og forståelse. Særligt det sidste, jeg tror aldrig jeg har været så skarp til at opfatte, huske og forstå øvelser og teknikker som til denne Gashuku. Jeg har også haft tid til at vise dårlig spirit - i går til den sidste strandtræning fx. Jeg har ikke haft overskud at prioritere til at skrive de hurtige ned fra i går, men kan nævne at vi havde træning i vandet som endte med Alex mærkelige påfund af en selvforsvarsteknik med nedtagning i vandet. Strandvandet. Kancho fandt det morsomt, men det var bestemt ikke ham der opfordrede til at gå så langt i.

Vi har fundet en vaskemadkine, men ingen tumbler, så de færeste havde mulighed for at vaske gradueringsgien fra stranden til i dag. Men er konkurrencegien, og jeg har ikke tænkt mig at vaske den. Men jeg var heller ikke i vandet. Vi demonstrerede selvforsvaret uden nedtagning. Måske betyder det dårlig spirit. Men god teknik for os der ikke var plæver våde inden dag af sparkene - hvis man pjasker i sparket gør man det forkert, så det er meget afslørende.

En af vores præ-sorte var heller ikke i vandet. Hun fik af vide af vores Shihan at hun skulle vise mere nosser hvis hun skulle være sort. Dårlig spirit? Så har jeg også det... Og rigtigt mange andre. Men hvis den manglende dukkert er det der gør forskellen på om jeg består Nidan eller ej, så vil jeg slet ikke have graden. Så er den jo ikke noget værd.

Men mon ikke det går. Jeg har vist hvad jeg kan. Hvis det er godt nok til at bestå, så er det sådan, og hvis ikke, så er det også bare sådan. Jeg er bare træt efterhånden. Og mæt af oplevelser. Jeg glæder mig til at komme hjem.

Nu ser vi hvordan det går
Udgivet fredag d. 03. Juli 2015
1516 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie