Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Facebookspil giver stress

- og er et forfærdeligt tidsspilde, men ikke desto mindre noget jeg har været en del af - både i større og mindre grad. Lige for tiden ikke i stå høj grad. Jeg holdt nemlig i en lang periode helt op med største delen af de spil jeg har spillet, fordi jeg synes det begyndte at udvikle sig til noget langt mere tidskrævende og omfattende, end jeg havde lyst til at ofre på så små latterlige tidsfordriv. Så jeg lukkede det hele (CastleVille, SimsSocial, Hidden Cronicles, The Ville, Bubble Safari, Battle Tetris) og holdt mig til et enkelt eller to, hovedsageligt CastleVille, fordi der var meget men ikke for meget. Men så blev der FOR meget, og jeg valgte at stoppe det. Lige for tiden spiller jeg et lille spil, ChefVille, fordi det er lidt hyggeligt, og det er nyt - noget jeg stødte på gennem CastleVille. Nu ved jeg ikke hvor længe det holder, for hvis spillet udvikler sig og bliver for stort, må jeg også lukke det.

ChefVille Facebook spil

Hvorfor? De stresser mig! I dag fik jeg lige for sjovs skyld åbnet et af mine gamle spil, SimsSocial, og det skulle jeg aldrig have gjort! Det var som at få trukket en hætte af hovedpine og stress ned over mig, omg, der er meget man skal se til i det! Så jeg har lukket det igen, og lover hermed mig selv, at jeg ikke skal spille på det spil igen! Bum. Og jeg har det lidt på samme måde med CastleVille efterhånden, det er simpelthen for stort, krævende og stressende at spille på, og det er nærmst umuligt at få det hele med, hvilket mine menneskelige (nærmende autistiske) tendenser byder mig at gøre! Men er der noget jeg bestemt ikke vil, så er det at spilde rigtige penge på de spil. De er så små og dumme, at jeg ikke kan fatte man skal det, men i virkeligheden er de også ganske geniale. Fordi de forstår at spille på vores menneskelige psygiske svagheder. Så nu må jeg sige nej tak! Jeg vil hygge mig med mit ChefVille lidt endnu - så længe det nu varer - og så må jeg bare finde noget andet at bruge energi på. Som fx. aber på mobilen... eller min blog - jah, den kan vi bedre lide

ChefVille Halloween special

Udgivet lørdag d. 20. Oktober 2012
2 kommentarer og 2357 visninger

SocialMedia Games Facebook

Kommentarer

AGravatar Anna-Sofie 20 Oktober 2012 16:23

Jeg har tilmeldt min side der inde. :-) Ja har dælme haft hp i mange år:-) Det har du også:-)

JHGravatar Jeanette Henriksen 21 Oktober 2012 11:19

Jeg har det lidt på samme måde... Når jeg har spillet et facebook spil i lidt tid, bliver det for meget og så stopper jeg. lige pt spiller jeg også cafeville og farmville2.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie