Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Fairytails of Christmas 2015 - Teaser


Bum bum bum, hvordan var det nu lige man begyndte sådan et indlæg? Jeg har jo været MIA for det meste her henover julen... Dagene optil er gået med forberedelser hvor jeg i de fleste tilfælde har set mig slået på målstregen.

Småkager blev det således ikke til i år, men dem tog søde søs Heidi (hos mor) og Sarah (hos far) sig heldigvis af. Konfekten røg sig en tur, men så smager "rå" marcipan kugler heldigvis lige så super - specielt fordi den der færdiblandede med bær smag fra Odense Marcipan er ok spændende. Dem med nugat og alt muligt spændende lavede Anne. Nødder (i nøddeknækker) blev der heller ikke meget til - men der kom min mor med en frisk overraskelse Den sidste gave blev købt d. 24 online og skitseret på et stykke papir og kamufleret af tandstikkere, haha. De brændte mandler, som vel efterhånden er mit speciale herhjemme, og som jeg havde drømt om at lave hele december blev også liige klart d. 24

Og så var der selvfølgelig det der med karate hædringen som jeg pludselig var nød til at overtage den forsinkede tilmelding af - for det skal jo ikke være for nemt

Alt i alt er det således blevet til en del juleaftener... Nu dét jul igen (mor) og nu dér jul igen (far) og nu dét jul igen (Emil)... og påske? :-P De har i sidste ende været rare på hver deres måde, men det vidste jeg jo godt.

Jeg har en del haft tumleture og øv (selv mine drømme eftethånden) - men også fået klarlagt noget af det der skal ske i det nye år. Jeg har fx endelig fået helt klar besked om hoften. Til gengæld er mit hoved (deprission und alles) stadig usikker og uvist - og først med en ny tid i februar... det ved jeg ikke hvad jeg synes om.. men tager i begragtning at det er ventepositionen der har skubbet det meste til siden, er jeg bekymret. Det er lang tid.

Nå, men tiden efter jul blev brugt på at gå i hi som bedst muligt. En hel del skærmtid (med spil, film, youtube og WOW) er det blevet tid.. foruden utroligt megen sengetid og endelig også tid til at tulle rundt og rydde ligt op hist og her. Og lave om i klædeskabet

Og i går blev brugt på at forbede til i dag. Eller rettere i aften. Dvs. rengøring, tøjvask og mad prep til den store guldmedalje. Med tilhørende shoppetur i Bilka (pak madpakken og hold på hat og briller, for selv de bagerste rækker parkeringspladser var fulde!) hvor der blev langet slik ud i de 20 mand lange kassekøer for at forhindre folk i at æde hinanden (godt tænkt!) hvillet kun muligvis hænger sammen med den udsolgte beholdning af broccoli.

På vejen hjem (med svinggerning til krundtmanden, fordi Emil så gerne vil) fik vi dog samlet op på resten i den lokale (nærmeste) købmand, som jeg er begyndt at holde af, af flere årsager... det begrænsede udvalg og personale staben inklusive!

Nu føler jeg faktisk bare jeg mangler at få lidt maling på fingrene (neglene) og måske ditto en venindes og så få konstrueret den der dømme planche for 2016 - så kan det nye år bare komme.

Så deeet

Jeg håber på at uddybe flere ting her i inddividuelle indlæg - udover at jeg ved at flere vil dukke op i vloggen. Så det er sikkert meget overordnet/vagt og teaseragtigt. Lidt en oversigt faktisk, så jeg kan følge med hvis hukommelsen svigter. Men nu får vi se hvor lyst og overskud bliver af
Udgivet torsdag d. 31. December 2015
1523 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie