Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Farie Tail Anime

Jeg er helt hooked på denne serie lige for tiden. Min bror anbefalede mig den for længe siden, men det var først da min kære kæreste så lidt af den, at jeg faldt for den. Fra starten skal man dog være opmærksom på at den er ret bizar. Efter at have set både Bleach og Naruto er en serie som denne svær at tage seriøs - fordi den ikke selv giver dig lov! Alt brydes op af små komiske indput, og hvis det endelig tager en pause, er der fantastisk bizar musik til ligesom at ødelægge stemningen. Så i stedet for at blive én af de der spændende og nærmset uhyggeligt medrivende serier, er det et godt lille humoristisk kick engang imellem.

Det handler om en verden, hvor magi er en del af hverdagen (man handler med magiske objekter) og det håndtere magi kan være et hverv. I så fald melder man sig ind i en guild hvor man kan få arbejde og arbejde sammen med andre mages/magikere. Hovedpersonen Lucy har kastet sin kærlighed på guilten "Farie Tail" (fe hale), og ender også med at blive optaet her. Det er dog lidt andreledes end hendes fantasier og forventninger (skabt af artikler og fotos fra blade), for ærligt talt er hele flokken en gang særlinger. Men de er nogle hyggelige særlinger, der sætte fællesskab og loyalitet højt på listen. Måske er det derfor jeg synes så godt om den - det er sjovt, hyggeligt, og man kan i et vis omfang sagtens reletere til særlingerne og deres mærkeligheder.

Jeg kan godt lide den Jeg ved dog ikke hvad jeg kan tillade mig at vise jer visuelt derfra (copyright) så i må undværre illustration denne gang, sry ^^"
Udgivet fredag d. 19. April 2013
2061 visninger

Anime Nerd Rettigheder

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie