Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Farvel ferie... goddag søvnløshed

Suk, så er det skolestart. Farvel ferie... jeg havde dog håbet at det ikke også var nødvendigt med "Goddag søvnmangel". Men sådan skulle det ikke blive. Skønt jeg ellers kom i seng i dog tid i går. Far havde krævet at jeg skulle holde Tiger på værelset om natten - ellers kan Anne ikke lukke hundene ud om morgenen. Resultat: Klokken 3 om natten vil Tiger bare UD. Så han piver, miaver og klasker sig op ad døren for at åbne den - hvilket også lykkedes til sidst. Men først efter han havde vækket mig - og næsten også Heidi (lillesøs). Suk, så vi må finde en anden løsning. Og den sædvanlige hovedpine, som ellers var helt væk i ferien, er nu tilbage efter to Tiger forstyrrede nætter.

Men til det positive, vi har amerikanske udvækslingsstudenter på besøg fandt jeg lige ud af Vi har lige haft engelsk med dem, og det var ret fedt at høre dem fortælle om deres skolesystem. I denne time skal vi have dansk, det bliver også spænnende at komme videre med. Og til idræt... fodbold, dagens øv time - så må vi se om jeg overlever :G26.gif:
Udgivet tirsdag d. 14. April 2009
5 kommentarer og 1484 visninger

Kommentarer

LGravatar Lonnie 14 April 2009 16:56

Heej søde linker
Så har Cozz.dk fået nyt design op, & lavet nye bannere. Så du er velkommen til at skifte det gamle banner ud med et af de nye når du lige har tid
Men jeg tog bare lige et kig forbi, for at se hvordan det står til med din side, og om den stadig er oppe

Du må have en rigtig god dag

Kram Lonnie

AGravatar Altair 14 April 2009 18:48

Jeg hader mareridt. Men det er sjovt at man kan have drømme med uhyggelige temaer og hvor man ikke er bange.
Jeg ved ikke om det var første gang jeg så døde mennesker i den drøm, men den var virkelig klam!

Lily var rødhåret. Det kunne være fedt at være i familie med Harry Potter! Men desværre eksisterer han kun i fantasiens verden.
Det er lidt mærkeligt at din 'far' var efter din 'mor' og de begge døde.

- Altair

IGravatar Ilhja 15 April 2009 07:34

Jeg har så bare problemer med at sove og men har samme problem som dig tidlig om morgen at der er en som vågner og vil op og ud -.-'

Fedt med udvekslingstudenter, har selv kendt nogle fra italtien. Det var rigtig hyggeligt.

Jeg regnede også med at det fungere lidt ala samme måde som cutenews, faktisk som de fleste CMS bare at denne her bugte database på samme måde som du gør.
Der sker bare pt utrolig meget i mit liv og jeg føler bare at jeg ikke rigtig at jeg har styr på noget overhovedet

AGravatar Altair 15 April 2009 19:32

Suk. Hvorfor skal dyr være hyperaktive om natten? Og dagen for Iduns tilfælde. Hun farer tit rundt i buret, stopper når jeg siger til hende at hun skal stoppe og farer så igen rundt. Det gjorde hun i nat, da jeg skulle til at sove. Men en kat der vækkr én om morgenen er heller ikke sjov.

Det lyder ikke videre sjovt. Synopse er færdelige og det værste ved dem er, at selv lærerne ikke ved hvordan man helt skal lave dem.

AGravatar Altair 16 April 2009 16:42

Idun skiftesvis sover og spiser hele dagen igennem. Men åbenbart er det sjovest at spise og rende rundt når det er mørkt, selvom den har oceaner af tid til at gøre det om dagen. Det kan være det er hævn, fordi vi vækker dem om dagen?

Indtil videre har det fungeret godt med to lærer hos os, men ja de har hver deres ide med hvad opgaven går ud på og hvordan den skal være.

Ja, jeg er heldigvis færdig med det nu. Skulle oversætte over 50 sætninger! Argh! Jeg håber dit var nemmere.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie