Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Fashiolista - Crazy Cat Lady

Kald mig bare Crazy Cat Lady ([x] Will die alone with 72 cat's), men noget af det katte-relaterede tøj man kan støve op gennem Fashiolista er altså for genialt morsomt eller bare sødtFx citat-trøjer som den nævnte:
[ ] Single [ ] Taken [x] Will die alone with 72 cat's
You and me and the cat

Har du Fashiolista? Hvis ja, så link din bruger i en kommentar, så jeg kan følge dig
Udgivet søndag d. 17. Marts 2013
3 kommentarer og 3075 visninger

Fashiolista SocialMedia FashionStyle Cats

Kommentarer

CGravatar Cathrine 17 Marts 2013 09:08

Orrrg!!! Jeg vil eje det hele

GGravatar Gulde 17 Marts 2013 10:14

Me too, jeg elsker Fashiolista fordi det er så nemt at finde fede ting derinde... de fleste ting linker også til butikken (nogle få dog er dog fundet på en eller anden blog i stedet) Hvem der dog bare havde røven fuld af dollars

CGravatar Cathrine 17 Marts 2013 12:34

Nej lige pt er det alle de der pastel farver, og dem er jeg altså ikke helt så gode til når det kommer til tøj Syntes jeg tit har held med at finde lækkert tøj online, og det så også er godt når jeg modtager det.
Hehe, mange af tingene har jeg også fundet på ebay, og når jeg engang bliver rig igen (når jeg ikke er på kontakthjælp) så skal jeg dælme have bestilt nogle katte ting hjem De er jo for fede!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie