Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Fejl på bibliotekslydbøger?

Hvad sker der lige for det? Jeg er igang med at ligge lydbøger ind på min computer så de kan smides på min iPod til arbejdet i morgen. Det er for det meste herligt rutinearbejde, så efter første forsøg kan jeg som regel slå tankerne fra og bruge dem på noget andet. Som fx. at hører en lydbog, nu der ikke er meget tid til at læse de ægte af slagsen. Jeg er pt. igang med Lian Hearns serie: Nattergalens sang, Hejrens Tegn, Månens skygge og ... så husker jeg ikke lige pt. hvad den fjerde hed, men serien var vist også oprindeligt ment som en triologi.

Jeg er nået til cd 4/9, eller dvs. det gjorde jeg faktisk i mandags, men måtte afbryde der, da den opførte sig lidt sjovt. Der har været problemer indimellem med at få lagt numrene ordentligt ind, da det jo er gamle slidte CD'er som sikkert har været igennem en CD-afspiller, pc eller lignende nogle gange. Ja altså, medmindre mit valg af bog har været en tilfældig ikke-særligt-kendt-og-elsket serie altså. Men nogle af numrene har der således været bøvl med, så de ikke blev lagt korrekt ind, selvom det forekom sådan, og i sidste ende derfor ikke kunne afspilles eller overføres. Det blev jeg opmærksom på i sidste uge, og brugte derfor noget af weekenden på at få det bragt i orden så jeg kunne høre første bog færdig. Jeg blev ganske enkelt ved med at forsøge at ligge det ind, til sporet ville fungere.

Jeg troede også det var tilfældet og løsningen denne gang, så det gjorde jeg. Eller, faktisk troede jeg at der var gået kuk i rækkefølgen, eller at jeg ikke havde fået rettet titlen på CD'en, som iTunes insistere på at give den, og oftest insistere på er den samme for flere af CD'erne. Jeg forsøgte igen, men samme resultat: uden held. Så prøvede jeg igen, og sikrede grundigt præcis hvilken CD jeg stoppede i, og hvad gi'r den mig? Selvom mærkatet på CD'en tydeligt indikere CD 4, så er indholdet meget klart CD 6. Jeg har sammenlignet dem, det er identisk. Hvad sker der lige for det?

Så er det jeg spekulere på om biblioteket har hørt dem, eller nogen andre for den sags skyld. Er der virkelig ikke nogen andre der har bemærket det før? Hvordan er fejlen overhovedet opstået, og hvad skal jeg så liiige sige til dem når jeg aflevere den. Eller rettere, før jeg aflevere, for det er jo selvhjælp nu at aflevere... Hmm... Har i oplevet noget lignende? Jeg finder det meget mystisk ^^"
Udgivet tirsdag d. 01. Oktober 2013
1983 visninger

Hverdagsliv Pudsigt Reading

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie