Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Filmaften

I denne aften endte med faktisk at blive ganske hyggelig, med masser af film og godt selskab Det begyndte egentlig, da Emil besluttede at lave bøf til aften - sådan noget er ligesom for godt til at spise ved skrivebordet, så vi besluttede at rykke ind i stuen og sætte en film på. Det endte med at blive The Incredable Hulk, som da vist er 2'eren. Da vi er halvejs igennem både mad og film, får Emil dog en besked fra hans/vores gode ven Stefan, som lige ville komme på besøg med et par film. Emil henter ham så, mens jeg færdiggør min aftensmad og ser videre på Hulk. Filmen er vel 2/3-3/4 færdig, da de kommer, så jeg kræver at se filmen færdig, før der bliver sat andre drengerøvs-film på.

De to endte med at slå plat og krone (aka mobil-forside og -bagside) om hvilken film vi skulle se først, ud af de to han havde med, og det endte med at blive Battleship først, en film han beskrev som "Der er ACDC musik med i", og jeg vil give ham ret, det gør den bare liidt federe Ud over det var filmen også generelt godt - lidt din amerikaner-møder-aliens(invation), men ellers fint lavet.

Som den sidste satte vi Lockout på, og den var også fed! Problemfanger der holdes i dvale på en rumfærge, som præsidentensdatter er ude for at undersøge forholdende for, og efterfølgende en problemstilling med at fangerne slipper fri, og pludselig gerne vil forhandle for at komme fri og ned på jorden...

Igen, fed film. Derefter tog Stefan hjem, mens min syge krop har travlt med at trolle mig ^^"

I øvrigt lod jeg mærke til en ting i dag, i forhold til filmende s lov... det er ski altid de store fyre der mister kæresten - hvad sker der lige for det? Se bare på Hulk og Thing (fantastiske fire) og Logan fra X-men. Det synes jeg bare var sjovt at tænke over
Udgivet fredag d. 29. Marts 2013
1 kommentar og 1391 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

IGravatar Ilhja 29 Marts 2013 08:07

Hulk filmen er ikke en toer, der er blot to forskellige udgaver af hans historie.

Og i tegneserien bliver han faktisk gift med Betty senere, men ja du har ret. Hvis en person bliver anderledes og mere vild mister han oftes kæresten. Det har vel noget med de ting de gennemgår ændre dem så meget og ikke alle mennesker er klar til at se deres kæreste ændre sit udseende så meget.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie