Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Finding the daily rythem

Det går stærkt, men jeg tror næsten jeg er ved at have fundet en rytme. Eller måske rettere, hvad der skal være en del af rytmen.

Jeg er nogenlunde med i forhold til mit digitale upkeep.

Sengetid og døgnrytme mangler stadig noget tweeken, for helt at vænne mig til at skulle op 5.30 for at cykle 6.00 og nå bilen til 6.30 og ultimativt Karup 7.30. Jeg er ikke morgenmenneske men er blevet natteravn, og mit størte problem er ikke at komme op men at komme i seng så jeg kan være frisk og vågen. For det er netop nu at jeg er energisk og effektiv og virkelig kreativ, haha. Men jeg SKAL tidligere i seng for at holde mig vågen og læringsklar. Jeg VIL.

Men jeg VIL også blogge. Det hjælper mig at med at få styr på tankerne når de kommer ud på skrift - og ligeså gør vlogging effekten. Der er også så meget jeg stadig gerne vil fortælle om helt fra sidste år faltisk, men nu én ting af gangen

Madplanen og FoodPrep eller MealPrep trænger også til lidt mere gennemtænkning. Men pt. har jeg da lækker skinkepasta I køleskaber (uhm!) og dejlig frugt i tasken samt edamame og youghurt I arbejdskøleren. Så langt så godt, jeg mangler bare frokosten. Jeg skal være lidt bedre til at få forberedt frugten om aftenen frem for morgenen, men ellers er det supee

Jeg skal blive bedre til at få lavet Japansk lektierne om torsdagen.

At planlægge karatetræningen forud er dog helt sikkert et HIT jeg skal gøre mere af. Lige et lille entry i min Bullet Journal omkring opvarmning, 2 karate områder og så en styrketræning. Dagens version var et mix af cirkeltræning og så den onde Workout Karina i Fighting Fit Gym boxen lavede den anden dag. 3 stationee: arme, ben og mave. Ved arme skiftes til at slå slagpuden i 30 sekunder af gangen - efter 1 minut roteres stationerne. På legs laver den ene jumpsquads (10 stk.) mens den anden sidder i 90° statisk. Ved mave laver den ene 10 mavebøjer mens den anden ligger i planke. Ellers har aftenen budt på Kihon, Dojiwasa, Habodosa (+ doji wasa); samt klappelej på gulv og stående plus dødbols.

Det går stærkt men det er også fedt og for nu hænger jeg I


Til sidst, her er en rigtig fin kuglepens tatoo som Tanja og Janne har lavet på Tanja. Så fin
Udgivet mandag d. 20. Februar 2017
585 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie