Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Finished and Forgot

Jeg glemte bloggen i går. Oh well, jeg var sikkert træt. Det var jeg også i dag. Al den produktive energi jeg har brugt på at være super effektiv og fx stadig holde hyset pænt og ryseligt, køkkenet clutterfree, opvasken væk, vasketøjet i bund og indbakken tom, det var til betaling i dag ved en 14-tiden hvor jeg blev smasket i hovedet med sådan en træthed. Den sidste times arbejde var mindre effektiv desværre Derfor valgte jeg heller ikke at følge op på idéen om at svømme i dag. I stedet lod jeg mig, med god samvittighed, dumpe ned på badeværelsesgulvet (der er trygt og varmt) og læse min assasins bog, Way or the Shadows, færdig. Jeg er glad. Det har taget mig over et år at læse den færdigt. Det har også været en større fysisk engelsk bog, så jeg er stolt. Den var svært at komme ind i, blandt andet fordi selvom den er brutal og dyster hele vejen igennem, så er det værst i starten. Det er forfatteren også enig i. Det handler nemlig af ondskab begået af børn mod mindre børn. Og er baseret på /indpireret virkeliden som han fik lidt viden om gennem konens arbejde. Puha.Lidt gaming, webinarer og surfing senere og jeg er næsten sengeklar igen. Desværre er mine ben brudt ud i ulidelig uro der giver mig lyst til at overtrække alt. Den der uro som kan gøre en blød lænestol til et torturredskab. Ish. Jeg ved snart ikke hvad der er værst. Om det er dét eller tandpinen. Bortset fra at tandpinen også gør mig bekymret for både mit ve og vel og mit budget. Godnat og sov godt
Udgivet torsdag d. 15. Februar 2018
2 kommentarer og 2583 visninger

Kommentarer

SGravatar Simone 18 Februar 2018 14:52

Hvad ganer du egentlig?

SGravatar Simone 18 Februar 2018 14:54

Damn you autocorrect XD
Mente selvfølgelig gamer

Simone
Microcut.dk

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie