Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

First training of the year


Så er vi igang igen. Jeg har 1000 ting (eller i hvert fald 10) som jeg skal have ordnet repeteret til klubben og bestyrelsen - suk, min puls racer allerede fra mig. Men i det mindste var det ikke så slemt med træningen da først jeg fik sparket mig ind. Jeg nåede ikke meget forberedelse - og godt det samme, for jeg var ingenlunde klat på den kæmpe flok af medlemmer der, efter opvarmning under Sensei Lars, ventede på min træning. Skønne medlemmer fra sidste år og 4 fantastiske hjemvendte tidligere medlemmer - wohoo! Så det blev lidt på gefühlen - og med Tanja's inspiration og hjælp. Cool, det fungerede jo super!

Vi startede ud med en lille leg jeg havde besluttet på forhånd, inspireret af Skoleopholdets "Har du allerede lært alt hvad du skal!?" Min version hed "Kan du stadig huske din kata?", hvilket jo var ekstra sjovt med de gamle kendinge. Sjovere var det, at det var et par stykker fra vores højere graduerede juniorer som havde glemt navnet på deres kata-serie. Doh!

Herefter gik vi over i Heian Shodan, som er den anden kata vi laver, og genopfriskede/genlærte og øvede den. Derefter lavede vi tilhørende Bunkai (eksempler på brug af teknikker i serien øver med makker) - både de klassiske traditionelle og en Janni-special som fik de små grå og kreative hjerneceller lidt igang. Jo vist, det var et rustent og tvivlsomt forsøg men jeg fik konceptet (brug modangreb som afbryder for hans) og så var der lagt op til fri leg.

Endeligt sluttede vi af med noget helt nyt fra børneholdet (Nytår = prøve nye ting, ikke?): Sjippetov med klar parat ind og hop i slybgetovet af 2 sammenbundne bælter og så ud igen. Tanja's idé. Kæmpe hit. Så alt i alt en super aften. Bortset fra de der "Hay, det skulle vi have gjort sidste år" hængepartier der suger energien ud af mig Det fungerede rigtig godt at have Tanja (sensei) med som makker og højre hånd så jeg mere trykt kunne koncentrere mig om at lede og dirigere frem for at frygte de akavede huller og kluderede forklaring som Tanja så fikst var hurtigt til at udrede og føje på, sådan som jeg selv pleje når en anden har lederrollen på.

Bedst af alt så ved jeg allederede hvad næste mandags træning skal være - og så skal jeg for en gangs skyld prøve at deltage som deltager altså i en onsdagstræning - så fedt!

Forhåbentlig bliver det er super godt karateår


Probably kinda need a selfie stick now
Probably kinda need a selfie stick now

I got really... "Dense" this year. As emphesised by the epic camera angles that is totally not flattering
Udgivet mandag d. 08. Januar 2018
1625 visninger

Karate Hverdagsliv Everydaylife

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie