Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Fixet tooth

Her er et par ting der er sket i dag...

Fixed tooth
Jeg fik fixet den tand som der flækkede er pænt stort stykke af i går. Sådan lige pludselig. En lille fjerdedel af tanden, jo jo! Jeg fik en akkut tid midt på dagen. Den blev fixet med en plastik fyldning som forhåbentlig kan holde og redde mig fra en dyr krone. Det kostede mig dog 1100 kr. og en lille panik tur efter bedøvelsen. Det var da utroligt som det skal stikke af med mig! Min kæbe er i øvrigt stadig øm efter stabberiet Men tanden er hel igen, yess!

Putte med Fluffy
Jeg tror jeg puttede med Fluffy i nat. Han har for vane at lægge sig ved Emil's (og en sjælden gang mine) fødde og sove for tiden. Men af og til kommer han og lægger sig lige så lang han er udover min mave med hovedet over mit ansigt. Det er super hyggeligt, bortset fra at jeg så skal ligge på ryggen, og så får jeg selv svært ved at falde i søvn, selv når misse snorker. Så jeg er lidt træt.

Last hours
Fordi jeg alligevel skulle til tandlæge, men havde været på arbejde, tog jeg er par timers frihed (de sidste, øv øv) og holdt fri bagefter.

Tanja passed
Sp havde jeg jo lige mulighed for at kører om til Tanja på skolen og lykønske hende med bestået fagprøve og fremlæggelse.

Tea & Bad TV time
Jeg tog om forbi Nikki til en kop te, og vi endte med at finde os en ny "dårlig tv-serie" som vi kan følge med i sammen over en kop te af og til. Alså I got a new tea cup. And I found that epic cat tea again

Cat vs. Baldrian, again
Jeg fandt tilfældigvis Baldrian teen i byen og besluttede at tage et par breve med om til Nikki, and her kitties! So entertaining! Catzilla is real

The Cruel Prince
Jeg afsluttede den I dag. I love it love it love ot! Kan ikke vente til opfølgeren og føler mig opmuntrende


Udgivet torsdag d. 08. Februar 2018
504 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie