Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Flere blogs, feeds og maltrakterede fødder!

Hej igen. Så... min randomnes-hed i går fik mig til at tænke på en hel masse som jeg også gerne ville have nævnt, men som jeg glemte. En af dem var de blogspot blogs jeg har startet op, to styks. Den ene er min foto-blog (førhen kendt som min mo-blog), hvor jeg poster forskellige billeder som jeg har lyst til det, og nogle af dem ender også her i bloggen, men kun nogle af dem. Den anden blog er min nyligt oprettede OOTD blog, som her står for Outfit of the day - og det er så enkelt som det lyder. Der er igen tale om en billedblog, men på denne blog mere specifikt, billeder af hvilket tøj jeg har haft på en dag. Så hvis i er nysgerrige omkring det, så kunne i jo smutte forbi bloggen, for de billeder kommer nemlig ikke herindeEller endnu bedre (eller det må i jo selv vurdere), i kunne tilføje feedet for de to blogs til jeres blogreader Det er i øvrigt også en af de emner jeg ville være kommet ind på, feeds, men det tror jeg at jeg tager op i et andet indlæg. Men kort nævnt så findes der eksempelvis en feed reader i Windows Live Mail (som jeg bruger lige nu), hvor man kan tilføje alle de feeds man vil (lidt i stilen med google-reader) og så modtage alle indlæg fra den blog man er tilmeldt, nærmest ligesom hvis det havde været en mail... Her kommer lige et par links hvis i skulle få list til, som foreslået, at tilføje de to feeds:Nå, men nu et lille smut over i pigeverdnens rædselsafdelen - og nej, vi taler ikke om flækkede negle, men noget næsten lige så slemt... gnavende sko! Jeg har bare det ømmeste bide, gnufle, gnave mærke bag på min ene fod, det var ganske enkelt forfærdeligt at være til karate i går, for dette lille sår, som sidder på... ja, vel på det der kaldes akilles scenen, sidder lige i der-hvor-bukse-benet-ender højde, hviklet vil sige sliden i det for hvert skridt. Desuden er alle sko ubehagelige nu, da hælen også sidder i gnave-i-såret højde, og endelig griber mine strømper ved og river sårskorpen af gang på gang. Alt det balade for et par hvide sko som jeg alligevel ikke havde på mere end en halvt time før den havde maltrakteret min fod. Av!

Så et godt råd folkens, lad være med at iføre jer sko der gnaver - det bliver et mareridt! Nå, men med de ord vil jeg se hvad Emil har skrevet, og så ellers putte lidt med Tiger, som ligger her i min seng rullet sammen op ad min mave <3 inden jeg skal sove... Godnat
Udgivet tirsdag d. 13. April 2010
1264 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie