Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Flere guides og kamplyst

Hey igen derude.
Så er jeg sørme tilbage fra den lange ferie Eller, det vil sige, jeg har jo været hjemme længe, for jeg kom hjem fra København allerede torsdag i sidste uge. Men jeg er efterhånden faldet til derhjemme igen. Har i nogensinde tænkt over, hvor spooky det kan være at komm hjem, og opdage at man ikke kan genkende sit eget værelse? :weard: Jeg har oplevet det!
Men jeg har endelig taget mig sammen til at kigge på siden igen. Det er som om min lyst til at arbejde på siden kommer i perioder (jeg er ikke træt af den overhovedet!). Så i kort tid af gangen, ofte et par dag, ligger den halv øde, og pludselig får den så et ordentlig skub igen, hehe. Jeg har lige givet sådan et skub igen, og tilføjet en hel del nye sider og guides (specielt til programmer og GIFFY. Men grunden er simpelt hen at jeg arbejder for fulde drøn med at rydde op på min computer, og sletter efterhånden alt det rod af koder, som er her. En del af dem (som er nyttige) kommer så ud på siden. Og så er jeg også begyndt at øve mig som grafiker (for det er jeg ikke specielt dygtig til Så det kommer i nok også til at se en del af i fremtiden
Apropos fremtid, så glæder jeg mig helt vildt til på lørdag (^_^)
Der skal jeg nemlig fejre den 3. månedsdag med min kæreste (selv om det egentlig først er på søndag). Egentlig er det med at fejre månedsdage jo ret fjollet... men det er vel lidt hen i stilen af bryllups dag. Og jeg glæder mig stadig, for vi skal i byen og spise x3 Og jeg er helt vild med kinesisk mad (det er sådan et sted vi skal hen). Gosh, jeg sidder jo næsten og hoppen nu, bliver helt hyperaktiv bare af at tænke på det. Det er måske også meget godt, for jeg skal til karate om en halv time kan jeg se... og for en gangs skyld har jeg helt vild lyst til at komme ud og slås Det havde jeg også sidste gang, og så skulle vi bare ikke have kamptræning, øv
Det er også efter jeg tæskede sådan løs på min lillebror i weekenden. Og nej, det er altså ikke fordi jeg hader ham, eller nyder at pine ham eller sådan noget :weard: Men da han havde givet mig 3 skulderlammere (og han er ikke en svans) på hver arm, så de var helt lamme, og han så begyndte at slå igen på de blå mærker, fik jeg bare nok. Jeg kan godt sige jeg, han var nervøs for at genere mig flere timer efter, så jeg må jo alligevel kunne slå hårdt
Men nu skal i nok slippe for at hører på mig der plabre løs, hehe
Vil bare lige til sidst nævne Louise og hendes historieside, som jeg nu linker med (elsker bare historiesider G1:

Udgivet onsdag d. 20. Februar 2008
1602 visninger

Karate

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie