Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Flere praktik citater m.m.

For tiden er knap til dybe indlæg, særligt når bloggen skal vedligeholdes i koden også... Så skriverriet må ventet til, jah, weekenden måske, for selvom jeg skal til Ishøj og deltage i karate-stævne, er der jo ventetid i bilen, og jeg har lige fået mit mobil-abonnement udviddet med 3 GB fri data (gratis) - Jeg elsker at være Unotel kunde Så kan i ellers pænt ta' den, M1, Telenor og alle de andre fjolser der insistere på at jeg selvfølgelig ikke kan leve uden netop deres fantastiske tilbud (selvom de er dyrere og ringere end det jeg har nu.) Anyway, here comes the fun part:

Citater, noter og sjove historier fra praktikken


Hypernation: alt i rammen gemmes på haddisken, så computeren kan slukkes, og starte op fra samme sted når den tændes igen.
Eks: Min computer gik i spade, og ville ikke starte eller reagere overhovedet, så vi holdt sluk-knappen inde i den tro, at den ville slukke og starte op igen, men den startede bare, hvor den slap sidst, heldigt

K: Nu har du vel gemt?
Janni: Ja! Selvfølgelig!! ... håber jeg da... :S
Udgivet tirsdag d. 22. Januar 2013
2125 visninger

Praktik Quote Mobil

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie