Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

FluffBomb - Lil Fluff

Today was a ME day. Sammen med Nikki. Vi ser Riverdale sammen på Netflix, læste en smule og så mere Netflix hvis ellers det besatte TV, som enten skruer helt op eller helt ned, ville tillade det. Some snacks og Danskvand frem for SODA. Til sidst en masse bingingnag sange til min Happy Songs liste.

Alt med super ren samvittighed ... og rent hus Støvsuget og gulvvasket. Oprettede stuen og tog opvasken i køkkenet i går. So nice

Og så vil jeg slutte af med en FluffBomb af Lil'Fluff som putter, aaw. I will soon too! (Btw, jeg snyder lidt grundet min indstilling om at kalenderskift først rigtigt sker efter sengetid... so still the 10th, yas.

Udgivet lørdag d. 10. Februar 2018
650 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie