Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Fluffy fugle fanger


Fluffy har svært ved at styre sig når det kommer til at kigge på fugle for tiden... og jagte dem. Og selvom man ikke skulle tro det var muligt med gumpe-tunge mig er det faktisk lykkedes for ham at fange en fugl - IGEN! Eller det ville det have været, hvis ikke jeg havde trukket i snoren.

Sidste gang var det en halvstor fugle unge der stort set dumpede direkte ned i gabet på ham - og ja, han har stået under træerne med åbent gab i håb om at der ville komme flere mange gange siden, den tosse ^^"

Men denne gang, på gåturen i fredags, sprang han på den ovenfra, efter at have flankere den langs husmoren og buskene et stykke tid. Det var enten en pænt stor fugleunge eller en voksen fugl denne gang - og det gav en vældig pip-synfoni blandt resten af fuglene umiddelbart efter.

Fuglen satte sig dog til at hvile stresset ud af kroppen - og Fluff fik snuset sig frem til den, men lå egentlig meget længe meget pænt og kiggede bare på... Selvom han forsøgte lappe en legesyg pote frem et par gange. Han er så svært at tolke hvad den egentlig hensigt er på. Men fuglen overlevede til sidst, da jeg begyndte at trække ham med videre. Lige godt imponerende

+ Pocket
Udgivet søndag d. 14. Juni 2015
2 kommentarer og 1882 visninger

Kommentarer

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 21 Juni 2015 20:08

Yup, næsten lige så tosset som kattedamen i den anden ende af gå-linen, når missen lige synes der er en pipfugl der skal jages væk, og hun derfor må sprinte lidt akavet efter, hehe

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie