Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Fluffy går tur i sin sele

Folk blandt mine venner og bekendte har bedt mig vise noget video af Fluffy der går pænt i sin sele. Det er virkelig en ice-breaker og samtalestarter sådan at komme vadende med en kat der går i snor, og mange jeg kender er interesseret i det - på samme måde som at de synes det er sejt han har lært at gå på toilettet. Anyway, er er lidt video jeg tog i dag, samt lidt ældre optagelser fra min mobil - det der ikke gik tabt i hardisk-crashet... Enjoy

youtube video

youtube video
Udgivet søndag d. 17. Marts 2013
2 kommentarer og 2091 visninger

Fluffy Cats Video FluffVid

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 20 Marts 2013 01:30

Hejsa..

Han er altså lækker... er dog nysgerrig... hvorfor går han i sele?? Er han ikke van til at komme ud eller hvordan??

GGravatar Gulde 21 Marts 2013 17:39

Det er faktisk et godt spørgsmål, som jeg gladeligt besvare Det er dog også en lang besvarelse, så jeg har valgt at skrive dette indlæg - i stedet for en meget lang kommentar

http://gulde.dk/?id=1363822197

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie