Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Fluffy i træet

Selvom han kan være en bøvl og har "Ballade Og Ulykker" til mellemnavn, så er vores Fluffy nu altså dejlig, og han var også vildt rost i lørdags under "forfesten" hvor alle var helt oppe at køre over hvor sejt det var, at vi har lært vores kat at gå på toilettet (altså WC, sådan, for det meste), og at han er så stor og flot, hvad en flinke dame også sagde, da vi var ude at gå "dagen derpå" i går. Hun så os komme gående (luftende) og råbte, at vi da godt lige kunne komme forbi hendes altan, så hun kunne se ham.

Det er i øvrigt hende der (med tilladelse) fordre boligforeningens vildkatte, de fleste blev indfanget af Kattens Værn, men 4 fik lov at blive, så det er derfor der er så mange når Fluffy og jeg er ude at gå, og at området omkring trappen (fodrings stedet) virker viildt spændende.

Og hun sagde, at han var den flotteste kat hun havde set, og halen generede hende heller ikke (den er lidt kortere end meningen, da den har fået et knæk, muligvis ved at blive trådt på, men det var bare en charme mere.

Fluffy oppe i træet


Udgivet tirsdag d. 05. Marts 2013
2 kommentarer og 1282 visninger

Fluffy

Kommentarer

AGravatar Anna-sofie 05 Marts 2013 17:50

Hvor er han bare flot på det billede og rigtig sød :-)

GGravatar Gulde 07 Marts 2013 13:24

Ja Jeg synes også det er godt fanget når man tænker på det kun er tage med mobil kamera

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie