Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Fluffy med urinsten

Fluffy's urinprøve, det hjalp med det smertestillende
Opsamlingsbægeret, tak for den


Ja, jeg er stadig syg, og det samme er Fluffy. Så slemt, at jeg måtte have ham til dyrelæge i går, for jeg skal aldrig opleve en kat der dør af stoppet blære igen, hvis jeg kan undgå det. Lægen bad mig tage en urinprøve som det ses (ja fra Fluffy altså), men det lykkedes først i morges at skaffe den. Det har allerede hjulpet med det smertestillende. Det er ikke fordi han er helt stoppet, men han er ikke glad for at tisse, og vi mistænker det var fordi det gjorde ondt. Svaret fra lægen lyder da også at han har mange urinstens krystaller, så vi skal have noget bestemt opløsende kost til ham. Det var altså godt vi så tegnene og fik ham afsted mens der stadig er mulighed for at gøre noget ved det, uden de voldsomme ingreb, ikke som med min søsters stakkels Tian
Udgivet tirsdag d. 12. Marts 2013
3 kommentarer og 3798 visninger

Fluffy

Kommentarer

AGravatar Anna-sofie 12 Marts 2013 19:27

Åhh stakkels lille pus.

SGravatar Simone 13 Marts 2013 19:49

Gid bedring med det lille pus!
Godt du er så handlekraftig

Simone
Microcut.dk

GGravatar Gulde 15 Marts 2013 19:05

Ja, nu er jeg, men det kostede min søsters kat livet. Der opdagede vi det nemlig først for sent, så han havde været stoppet til i over et døgn, og det kan sådan en lille misseblære slet ikke tåle. Eller lever for den sags skyld. Han vågnede aldrig rigtigt op af narkosen efter første undersøgelse, men blev ved med at døse hen når adrenalinen over et eller anden chok forsvandt, og narkosen fik overtaget igen. Det var forfærdeligt.

- nå, men nu jeg har lært at se efter sådan noget som dette, så er han ikke død forgæves

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie