Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Fluffy over det hele!

Føj, hvor Fluffy bare farer rundt i legligheden! Han er lidt gnaven lige nu, da han har fået et bjældehalsbånd om halsen. Men så er han i det mindste beskæftige med det lidt. Synes ikke rigtigt jeg orker mere af hans ballade. I går var han simpelthen Karma's håndlanger, som sørgede for at straffe mig for, først at købe en cola (som han væltede ud over hele gulvet), og derefter at straffe mig for min dovenskab, ved at vælte den spand med cola-og-vand, som jeg havde brugt til at samle op i, fordi jeg ikke havde hældt det ud med det samme.

Og da der ikke var flere spande at vælte, fortsatte han med katte-urt-glasset hele 3 gange! Første gang med muld, som skulle støvsuges op, derefter blandet med vand, fordi jeg havde vandet planten. Gah! Kan man da ikke gøre noget rigtigt!

I dag var han også helt umulig fra morgenen af, og insisterede på at vække mig allerede kl. 6 (som han plejer), hvilket er fint nok på hverdage, men ikke i weekenden hvor man gerne vil sove længe for at sove ud =_="

Da jeg kom hjem igen efter træning og et hyggeligt besøg hos far (der blandt andet inkluderede et besøg i los new sommerhus), var han da kærlig nok som sædvanlig. Det bliver han når han savner selskab. Men det varer kun en halv til en hel times tid, så keder han sig igen, og så laver han unoder. Det plejer dog hjælpe med en luftetur. I dag blev den tur over til mor, for at hente noget jeg havde glemt (hvad man ikke har i hovedet, må man jo have i benene, som man siger) - og det var på den tur Fluffy mødte sin første fremmede mis længe.

Først troede jeg det var en han-kat, for Fluffy blev først bange, så nysgerring (som den anden kat) og så gik han i samme "mode" som da han var sammen med Zuri: Byttedyr! Det var lige før han havde fråde om månden i sin "Slip mig fri, jeg skal nok ta' ham, flår den i småstumper" attitude. Men i sidste ende tror jeg alligevel det har været en Dame-mis, for han blev meget frustreret da vi skulle hjem, så han ikke kunne få lov at jagte den mere. Han klynkede og løb rundt på væggende. Suk, og jeg som gerne ville have haft lidt ro. Men nu er han da vist alligevel faldet til ro. I hvert fald ligger han og spinder på mit skød nu... så længe det varer ^^"
Udgivet lørdag d. 22. September 2012
2040 visninger

Fluffy Cats

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie