Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Fødselsdag: 22 år er på én gang mange og få

I dag har det været min fødselsdag (jah, ligesom jeg i går nævnte, at min først officielt (i min verden) startede, da jeg stod op i morges efter at have sovet, vil den først slutte når jeg går i seng igen. I min verden har jeg altså stadig fødselsdag

22 år bliver det til... det er på én gang skræmmende mange, og i grunden ikke så mange endda. For på den ene side, bliver det et skræmmende tal, der vokser, uden at jeg selv føler jeg gør det. Og på den anden side, har jeg jo oplevet enormt meget inden for de år. Jeg har været på den anden side af jorden (i Japan), og det endda for anden gang, dertil også i år! Jeg har haft min hjemmeside 5 år og domænet Gulde.dk lige så længe fra d. 6 Januar (altså i morgen).

Jeg har fået mange venner, fra alle de steder jeg har gået: folkeskole, efterskole (1. og 2. år), gymnasiet og nu også erhvervs akademiet, men jo ikke kun i forhold til uddannelse... også i forhold til de mange fritidsaktiviteter jeg har haft, som fx. karate nu... eller kor... eller hjemmesider. Ja, der er faktisk en del heromkring på nettet (bla. i blogland), som jeg vil kalde mine venner... om de ser mig på samme måde, betyder for mig ikke så meget

Og familie... jeg har fået bror og søster, og små nye kusiner, og min store kusine er blevet gift har fået en lille datter selv nu. Flere fra mine gamle klasser har selv børn nu. Det er ret vildt at tænke over synes jeg...
Udgivet søndag d. 06. Januar 2013
2619 visninger

Events Birthday Tankespind

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie