Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Fødselsdag runde 2

Det blev til en stille mht. mit netliv i dag. Jeg har faktisk været fra den det meste af dagen, hvilket i grunden er skønt til en forandring. Det meste af dagen er blevet brugt på at fare rundt i hjemmet i bedste Jonatan Spang "Der er 6 timer til gæsterne kommer!" stil. "Ryd ooooop!" Og selvom jeg har brugt det meste af dagen, mens Emil var til talent-centrets optagelse med vores talent-spirer, ender jeg selvfølgelig alligevel i med at intet er færdigt og alt skal ordnes i sidste øjeblik. Salaten skæres, kødet slices (menuen stod på raklette), pastaen koger (over G1:, alt imens katten holdes nede af bordene, og væk fra blomsterne (som han genre vil æde), vasketøjet gemmes i soveværelset, jakkerne fjernes fra gangen (så der er plads til gæsternes), toilettet og vasken tøres over (i omvendt rækkefølge selvfølgelig) og håret der stadig er halvvådt og halvt indviklet i et hår-håndklæde-turband vikles ud og køres hurtigt igennem med en børste, kæresten sendes i bad, det ringer på døren og... ja, måske skal jeg bare blive ved med at øve mig lidt på det med gæster og middag

Men det var min far og Anne, samt Adam og Sarah der kom på besøg, og det var super hyggeligt. Lækkert kød (specielt okse det Emil selv fik marineret), ok stor men overraskende godt mængedemæssigt berignet salatbar både til det rå og noget til stegning (champignon, tomat, peberfrugt)... Noget blandet (iceberg, gulerod, agurk), noget for sig (ananas, majs, pasta) og også en del af de tørre goodies (peanuts, solsikke-kerner og en anden nøde- og frø-mix med bla. græskar-kærner). Mængden af kød var i øvrigt også nærmest lige i skabet. Vi har overraskende få rester

Siden kaffe og isdessert (og siden igen nødemix, snolder og småkager) der blev nydt på sofaen til dagens håndbold-kamp. Okay, jeg er ikke voldsomt håndbold interesseret, men synes det er lidt sjovere end fodbold, da håndbold jo har en del flere mål og fart over feltet. Det minder faktisk på nogle områder om karate Men så er karate alligevel mere fredeligt - det er i det mindste ikke kontakt-sport ^^" Jeg fik også lige lært lidt om reglerne (eller genopfrisket, synes jeg husker jeg har spurgt til det samme før, eller i hvert fald hørt svarene før) under kampen. Så det kan da godt være jeg skal se med i de efterfølgende kampe, men jeg tror nu mest det er selvskabet jeg holder af
Udgivet søndag d. 12. Januar 2014
1 kommentar og 1698 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 13 Januar 2014 01:23

Lyder som en rigtig hyggeligt dag..

Det der med at skulle ha gæster kender jeg godt.. Jeg har en masse ideer til hvornår jeg skal gøre hvad, men ender også tit med at der er en masse i sidste øjeblik lige skal ordnes. Det går ofte ud over at jeg så også render med vådt hår og ligner en der lige er kravlet ud af badet.. Det vigtigste er dog at man jo altid og uanset hvad, får nogle hyggelig timer sammen og alt alt går godt alligevel.

Håndbold er faktisk den eneste sport jeg sådan følger med i. Eller kun når det er landsholdet, men alle deres kampe ser jeg altid. Som du siger er der flere mål end fodbold og jeg kan rigtig godt li' at det er en kontakt sport. De går sku til den de Danske Herre.. Hmm.. skal lige nævnes at jeg ikke gider kvinde håndbold. Ha Ha.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie