Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Første stævne

Wee, en super weekend jeg har haft ^^ Trods det der har været en del at lave, som i mistænkelig grad mindede lidt for meget om arvejde. Fx i fredags, hvor jeg skulle hjælpe hjælpe til med at samle kampflader for klubben. Vi har nemlig fået nye fede måtter, så det gør knap så ondt at blive rykket rundt på gulvet De skulle så bruges til et karatestævne lørdag, så fredag aften var vi et par stykker fra klubben der skulle hjælpe med at sætte dem op (deriblandt mig). Det passede mig egentlig meget fint, for Emil skulle også hjælpe med det, så det passede med at han så kunne tage hjem til mig, wee. Det tog os ca. 2 timer at få lagt på plads, for måtterne mindede ret meget om puslespilsbrikker, så det tog et par forsøg at få dem til at ligge ordentligt. Da vi så var færdige havde vi bare sindsygt lyst til is - hvilket var ret deprimerende, for når man ikke bor i KBH, hvor mange kiosker er der så, som man kan købe is i kvart over ti Vi må altså få placeret noget wonnabe-seven-elleven herovre i Jylland

Og i går jeg med til mit første karatestævne overhovedet, eller... med og med, man kan vel ikke rigtigt sige at jeg var med, for jeg var ikke selv ude og kæmpe. Jeg var der bare for at kigge på. Det var vist egentlig meningen jeg skulle have hjulpet med at tælle point's eller holde styr på tiden eller sådan noget, men det blev så ikke nødvendigt - længe leve dovenskaben Men jeg vil godt påstå at jeg alligevel havde det lidt hårdt, for stævnet varede lidt over 8 timer, og jeg stod konstant op (uden at sætte mig på nogen måde én eneste gang) i de 6 af dem :weard:
Jeg rendte så rundt med mit kamera, og forsøgte at tage nogle billeder af kampene - det gik ikke så godt, for de bevæger sig jo meget hurtige i deres slag og spark, så de fleste billeder blev totalt tågede og uskarpe. Jeg er nemlig typen der hader at bruge blitz - det giver så urealistiske billeder. Men det lykkeds mig da at få taget et par, der var nogenlunde okay, pluds jeg fik øvet mig i at bruge bevægelses-billede-funktionen på mit kamera Måske sætte jeg nogle ind på siden her en af dagene.
Men det var helt vildt at se alle de kampe! Mand, der var bare nogle af de børn som kæmpede fedt! Og der var en der fik placeret så perfekt et spark i hovedet, det så så fedt ud! Gal, hvor ville jeg gerne selv have været med! (Det var ikke det jeg tænkte om stævnet, før jeg fik set det) Men stævnet her var kun for børn, så jeg var lidt for gammel til at tage med, øv også ulk:

Om aftnen tog jeg så med Emil hjem, og så var der fest Det var ikke det helt vilde, for vi var kun 4 mennesker, men det endte med, at vi ikke kom til at sove før klokken 6 om morgnen´- og så var der én som endte med ikke at have det specielt godt :weard: Jeg havde ellers sagt til hende, at hun skulle drikke et glas vand, men det ville hun åbenbart ikke, og kort efter endte vi med at tørre bræk op, føj, der er bare ikke noget værre. Lugten af det stads for jo en anden til også at knække sig. Men ud over det var det alt i alt en superfed weekend. Lige nu sidder jeg så og blogger, mens Emil spiller computerspil (den gamerfreak Men so what, jeg kan vist heller ikke erklære mig for ikke-nørd, hehe)
Udgivet søndag d. 06. April 2008
1269 visninger

Karate

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie