Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

For meget motion er usundt?

Jah, alting med måde! Jeg har lige set aftenens tv-avis, hvor der er et indslag om hvordan ekstreme mængder af motion kan gøre os afhængige og være desideret usundt. Det lyder jo voldsomt, men vi snakker også urealistisk store mængder af motion! De snakkede om at 6 ud af 100 motionister træner for meget, men gutten som de interviewed, og som var tidligere motions-misbruger var oppe på at løbe 140 km i ugen!! Og her snakker vi altså i dag, hvor hans motions-mængde skulle være blevet "normal" og "under kontrol"... But still, det er alligevel 20 km. om dagen. Og jeg er stolt af mine 5 km. om fredagen - gå hjem og læg dig Gulde ^^" Nej, i den periode hvor det var slemt, var han oppe og være det han kaldte "fuldtids" trænende, og blev irriteret over hver lejlighed der forhindrede ham i at træne - fx. familiebesøg. Så er man altså også langt ude Det lyder jo næsten som mit forhold til sukker (barre værre).

Suk, og jeg da synes vores 7,5 timers karatetræning ugentligt var meget (foruden den ugentlige løbetur). Jeg må vist hellere gentage mig selv: Gulde, gå hjem og læg dig!

Hvad er jeres holdning? Synes i selv, i bruger meget tid på træning?

TV-avisen kan ses online her, hvis i ikke fik det med - det var også der jeg selv så den
Udgivet fredag d. 05. Oktober 2012
1966 visninger

News

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie