Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

For snart læseferie

Waa! Kan man mon mærke det? Hvordan eksamen langsomt men sikkert rykker nærmere? Jaja, vi får læseferie snart, og det er da også fint nok - jeg allerede på onsdag. Men jeg bryder mig nu ikke meget om det... eller rettere, jeg bryder mig ikke meget om grunden til, at vi er nødt til at få læseferie - prøver, prøver, prøver, eksamener, eksamener, prøver og atter eksamener... og dog skal jeg selv kun på i Skriftilig Matematik årsprøve (på næste fredag), Mundlig Samfundsfagseksamen, mundlig dansk prøveeksamen, og mundtlig biologi prøveeksamen, men gaar! Jeg kan bare ikke stresse ned igen... desuden er der jo den dersens store Dansk-Histore opgave der snart skal skrives - heldigvis har jeg dog fundet et emne.. Nostradamus, en fyr der forudsagde en masse ting under renæssancen, bla. diktatorer som Hitler og Stalin... (han hed ikke Nicodemus som jeg først havde troet)...

Men hvad er det mon egenlig der får os til at stresse sådan? Hvorfor er vi så nervøse for eksamen? Hvad er det der fremprovokere tavleskræk? Det går over min forstand - jeg ved bare, at jeg ikke kan lide det, hehe.
Udgivet torsdag d. 29. Maj 2008
1410 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie