Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

For travlt til at emne-skrive

Hmm, synes ikke jeg har haft megen tid til at blogge om alle de ting jeg gerne vil. Weekenden gik jo med hygge med at sidde sammen med kæresten fredag, mere eller mindre ude af stand til at foretage os noget, da YouSee, som levere net og tv til hele lejligheds-parken, gik ned i netop det område.
Måske kender i det også, det er jo ikke fordi man sidder foran Pc'en (eller hvad man nu ellers går på nettet med) hele tiden, men det er bare som om, at når man ikke har mulighed for at komme til det, kan man overhovedet ikke abstrahere fra det, og kan absolut intet andet foretage sig, end at vente på det kommer tilbage. Vi endte med at bruge aftenen på kontoret, foran hans computer med en film. Først Austin Powers, som i øvrigt er ganske sær med lyd på, og helt forfærdelig uden! Sagen er nemlig den, at Emil ikke har højtalere til hans stationære computer, og kun et head-sæt der kan sidde i af gangen. Så vi måtte deles om lyden. Det var faktisk både hyggeligt og vildt skægt, for meget af tiden gik med at jeg sad og vurderede hvilke scener jeg kunne tåle at se med lyd, og hvilke scenere jeg absolut IKKE kunne se med lyd - for slet ikke at snakke om de scener hvor man er NØD til at have lyd

Eftermiddagen var i øvrigt gået med at få løbet, på trods af strålende regn og en stædig forkølelse - for ja, jeg er småsyg endnu, og bliver nok nød til at aflyse min Vaccine (HPV) i morgen. Øv, øv. Men vi fik da løbet, og kom nogenlunde tørre tilbage - hvad regn angår, vi var drivendes våde af sved Jeg nøjedes med at løbe 3'eren (3 km rute), da jeg godt var klar over at jeg ikke var på toppen. Og det var nok meget heldigt, for selvom min krop helt sikkert var klar på mere (musklerne og bevæge-apparatet) så kunne mit luftsystem ikke! Jeg var egentlig ikke voldsomt forpustet, men er jo snottet endnu (producere slet og ret dobbelt så meget som normalt ), og har grundet anstrengelses-astma tendens til at danne meget slim i halsen. Så altså: slim fra halsen og snot fra næsen = ingen luft. Altså måtte jeg gå og spytte ud langs kanten af vejen når det blev for slemt. Endte dog alligevel med næsten at kaste op ad anstrengelse, puha

Lørdag var der så karate træning, hvilket også endte med at blive super hyggeligt. Første seasion var kata (serier), og både, hvor jeg kom til at gå med de andre ned lidt. Og til kumite-træningen var der kun ganske få tilbage, så vi endte med (som prøvet før) at leje med film og chips og så se det sammen.

Derefter gik dagen med hygge aften sammen med dem fra parallel ksassen... Vi så The Dictator, og siden Devil (med en skræmmende elevator) og så et eller amerikansk standup, før vi satte den sidste film på, og de 3 ansatte der vil myrde hinandens bosser. Det var smadder hyggeligt (og skægt) og vi bestilte alle pizza til deling, skm blev spist på nær 1 stykke.

Søndag var der noget forældre-dag på min lille-Søs efterskole, så det tog jeg også dirkete med til, fra Ida hvor jeg havde sovet. Det var vildt hyggeligt, og der var en MASSE gode idéer til O-løbs poster...

Jeg var hjemme igen ved en 6 tiden, og så var der Pizza igen, foruden Emils søster, som kom på besøg med is. Vildt hyggeligt, og derefter var der jo nogle lektier der skal laves...

Så i kan nok se, jeg har hænderne fulde... for fulde til både at være social, holde lektier på plads, og blogge om de spændende ting og emner jeg har lyst til.

Nå, men nu synes jeg, at jeg nikker lidt rigeligt, så jeg vil og krybe til højs putte mig under dynen. Kan i have det godt der ude, til jeg får tid til at skrive igen
Udgivet tirsdag d. 18. September 2012
1548 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie