Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

In love with a pot lid

Jeg tror jeg er blevet forelsket i et grydelåg. Det var bestemt ikke noget jeg havde forventet, da jeg åbnede Kirstin Dirksens besøg hos Dan Price, og interview af hans undergrunds hjem, kunst og filosofi - og det var langt fra de første tanker videoen fik frem i mig (der var faktisk en del). Men så hev han ståltrommen frem og gav sig til at klimte, nærmest lidt fraværende, på dem - og det lød jo fantastisk! Det han spiller på er en hang tromme / hangpan instrument, selvom det ærligt talt lidt liner 2 bulede wok gryder der er svejset sammen

Det virker som om det faktisk er lige meget hvad du banker på, altså hvilke toner du vælger at bruge, så kommer det til at lyde fantastisk! Måske fordi trommerne er stemt efter én skala, så alle tonerne bare passer sammen En slags musik-minimalisme. Det er flere muligheder for at sætte præg på musikken, men jeg synes hurtigt og næsten automatisk musikken kommer til at få en overjodisk inspirerende eller meditativt beroligende lyd og fornemmelse. Jeg er solgt

youtube video
youtube video
youtube video
youtube video
youtube video
Udgivet søndag d. 04. Oktober 2015
1839 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie