Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Foto i efterårsblade

Foto i efterårsblade

Well, det var ikke med Fluffy's gode vilje, men jeg fandt en ordentlig bunke blade, og tænkte "Den skal jeg da sidde i, ikke?" ... eller nej? Vådt og ad, stillestående og alt for tæt på den faaarlige hund, er hvad jeg gætter Fluffy tænkte. Men jeg nåede da lige et lille snap, inden han trak afsted med mig

Efterårs liste 2013 - Foto i efterårs-bladene
Udgivet fredag d. 01. November 2013
2 kommentarer og 2752 visninger

AutumnList2013 Foto

Kommentarer

LFGravatar Line Find-Andersen 02 November 2013 21:39

Nu er det første gang, jeg falder forbi hos dig ... og derfor kan jeg ikke lade være med at tænke: Hvordan ser Fluffy så ud? (Dyrecrazy girl present!). Må sidde lidt og lede herinde. Dejligt at falde forbi et nyt sted.

- Line
http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

GGravatar Gulde 20 November 2013 12:44

Velkommen til, jeg håber du finder ham. Det er tydeligt at se på din blog, at du er dyreelsker

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie