Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Fri... øh, nej ikke fri alligevel... altså 2t og 15 min spilt!

Øv, hvor jeg bare ikke kan fordrage at gå i gymnasiet! Især ikke dette! Det er ganske enkelt kun for folk der allerede bor i byen. Og skemaet er idiot til at planlægge! Se nu bare på i dag... jeg skal møde op klokken kvart i tolv for at have ET MODUL! Hvorefter jeg skal tage hjem igen... på en normal dag bruger jeg i forvejen 100 min. på transport - altså spildt tid. Men fordi tiden ligger så dårligt i dag... Der går eksempelvis ingen busser til denne tid, så jeg var nød til at gå - så ville jeg have 10 min til at gå vejen herhen. Det kan jeg ikke nå! Det er der for langt til... det tager 10 min bare at køre med bussen. Så jeg er altså nød til at tage afsted en time før. Alt i alt kommer jeg til at spilde hele 165 min. på transport i dag, grrr! Dertil kommer (igen) at jeg er nød til at gå, og da det er møg øv vejr udenfor, sidder jeg nu ensom på gym med gennemvædet tøj og wet-look hår... adder.
- Undskyld hvis jeg er meget negativ... men det er jeg altså i dag. Jeg synes det er noget møg! Især fordi timen i dag egentlig var flyttet... men klokken lort i går aftes finder jeg så ud af at den ikke er flyttet alligevel (selvom den ikke står på skemaet!!) ARGH! MØGTING!
Udgivet torsdag d. 07. Maj 2009
3 kommentarer og 1494 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 10 Maj 2009 10:03

Jo tak^^ Har desværre forlagt koden til cutenews og er flyttet hjem så der sker bare intet på min side for tiden. Bare typisk. Men havde nu en god dag^^

cGravatar charlotte 10 Maj 2009 13:43

Kære linker
Jeg er rundt for at sige at beyou.wep.dk er flyttet til beyou.ooz.dk alle links er ved at blive flyttet nu her.
xoxo
Charlotte

AGravatar Altair 12 Maj 2009 18:24

Mange tak, for det, Gulde. ^^,

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie