Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Friend Food - Genialt eller overflødig?

Konceptet går ud på at du kan gå ind og tjekke hvem af dine venner der laver mad, og hvor du så kan "bestille" altså spise med og betale lidt for det eller at tilbyde at du så laver mad en anden dag, hvor de kan komme og få. Sådan, lidt som vi kender det fra virkeligheden faktisk, bare styret gennem en et website.

Træt af, at lave mad til dig selv?
Ikke glad for junkfood?
Find god mad og spise-venner på FriendFood.


Jeg ved ikke, umiddelbart synes jeg idéen var god (jeg var inde og kigge på det en anden dag) og det er i hvert fald gjort gennemført, men ved nærmere eftertanke synes jeg måske det er at gøre et stort nummer (eller noget meget upersonligt) ud af en mulighed vi jo allerede har. Som fx at ringe sammen og lave en aftale. Så jeg tror nok ikke det bliver noget jeg kommer til at bruge, men hver mand sin smag...

Hvad synes I? Er det et genialt koncept, eller endnu web-baseret funktion?
Udgivet søndag d. 24. Februar 2013
1019 visninger

Mention NonSponsor

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie