Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Frikadeller uden sovs og kartofler

Jeg har aldrig rigtigt været kartoffel-pige, så at prøve noget andet passer mig super fint. Så fik vi også lige ryddet op i køleskabet, hehe. Og fryseren. Hvad champignon angår er det min protest over weekends madstrabadser, men den historie senere Det ser måske ikke så spændende ud, der mangler vist lidt grøn farve eller sådan noget, men det smager fint

Råkostsalat af gulerod med rosiner samt frikadeller og marinerede champignon
Udgivet onsdag d. 18. Februar 2015
1 kommentar og 2513 visninger

Food

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 19 Februar 2015 01:21

Jeg synes det ser mega lækkert ud.. Ku' godt

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie