Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Frustrating dream about a dream

Når man lige er vågnet after en drøm det bare hænger fast selvom man helst bare vil ryste den af sig. Specielt når den er så pudsig og fuld af had som den her.

In short: Drømte at jeg drømte at jeg gjorde noget ulovligt (stjal noget). Alt skreg af drøm og den skide isskulptur skulle jo forestille at være Buffys (yes, the vampire slayer). Men så kommer inception delen - det var åbenbart ikke en drøm og selvom jeg knap har fornemmelse af hvad der er sket så vælter det ind med skuffede og vrede skandale artikler, breve og kommentarer. Inklusiv udtalelser fra bedsteveninden? Alt imens jeg frustreret forsøger at forklare at jeg troede jeg sov og drømte.. og samtidig mislykkes med at vågne af den nye drøm (som jo "ikke var en drøm").

Nu var det heldigvis alligevel en drøm. Men følelsen af de reaktioner er bare så skide svær at ryste af.

Andre der har prøvet den slags drømme der bare bliver SIDDENDE!
Udgivet onsdag d. 17. August 2016
1331 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie