Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

''Fuck you haters'' - ja tak, hvad skal jeg høre det for?

''Fuck you haters''' - ''Why you tell meh!? I'm no hater!??!''
Hvorfor er det altid at jeg skal have at vide, at haters bare skal dø (eller et eller andet grumt i samme dur). Jeg er ingen hater, så hvorfor skal jeg altid ende med "skideballen"? Jeg kan ikke lade være med at tænke, på de kollektive opsange vi fik på gymnasiet, om at vi alle var nogle doven-lase der ikke gad komme - gæt hvem der skulle lægge øre til skulkernes straffesang hvergang? Yup, de få af os, som rent faktisk VAR DER. Det har af og til været det samme på EAMV. Hvad i alverden er meningen? Jeg har ligesom ikke gjort noget galt, hvorfor er det så jeg skal have skældud'en? Er det bare mig der har det sådan, at det ikke er helt fair?

Og det er det samme på nettet. Dem som ser sådanne beskeder er vel ikke de såkaldte haters - med det lort de spreder, random ud over nettet, kunne jeg ikke forestille mig det rager dem det mindste. Så i sidste ende er det altså igen mig der skal lægge øre og øjne til andres opsang... Jeg er træt af det!

Så får jeg det lidt som når man joker med at det er en uskyldig der er dømt for et eller andet - som f.eks. det forkerte barn der for skæld ud for at tage af slikskålen. Hvis jeg skal have straffen, vil jeg også have lov til at udføre min u-gerning. Så for mit vedkommende fremprovokere det faktisk en hvis lyst til at gå ud og være hater, udelukkende for at have fortjent stormtalen når den kommer. Ikke at jeg har gjort det... men jeg for lyst... Er der virkelig så meget had og "hate" derude?
Udgivet mandag d. 01. April 2013
1691 visninger

Haters Blogland

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie