Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Fuld af forår

Jeg har siden søndag følt mig fuld af forårsenergi. Faktisk lagde jeg ud med søndag at få handlet ind; vasket og tørret tøj, samt lagt det på plads; støvsuget gulvet og vasket spejle og endelig ryddet op sådan i overfladen i hvert fald. Jeg følte mig selv veldigt produktiv, sikkert opfrisket af solstråerne Senere på dagen gik det dog i sig selv igen med gråvejret, men vi fik da givet et brag af en opvisning (karate) og resten af dagen gik så med besøg og hygge hos far med fejring af bette søs snarlige fødselsdag

Tager jeg hele weekenden med har vi også været på besøg hos svigerforældrene, jeg har været i biffen med veninderne, vi har været til træning Lørdagstræning med kamptræning og opvisnings træning, været til åbningsdag ved den nye frossen-yougurt butik (okay, jeg gik så ikke med ind, vi sendte en veninde ind mens jeg spiste syndig frokost i bilen ), været ude at stalke nye huse, været til fødselsdag hos min veninde/MMD kammerat op fået hilst på den flok igen...

Stillet op på den måde kan jeg slet ikke se hvordan jeg samtidig kan have følt at jeg også har brugt en del tid på at slappe af?? Men det er skønt! Jeg elsker at solen er ladet med så meget energi i disse dage. Og luften! Ah... Måske handler det også om at jeg får renset godt ud i mit indre. Hvad enten det er forår, solskin, søvn eller et rent sind, så kan jeg i sammenligningen af den energi jeg har nu, og den tilstand jeg var i, i vinters, sagtens forstå hvis jeg har lignet en der var stresset. Eller reelt været stresset. Min verden ser helt anderledes ud pt.
Udgivet tirsdag d. 17. Marts 2015
1657 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie