Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Fun with Jysk

Jeg var i Ikea, havde jeg nær skrevet Jysk sengetøjslager et hurtigt smut igår med mutti og søs. Jeg er lidt på jagt efter en kurv eller et fad til stuebordet til at skjule fjernbetjeningen og sådan. Nu vi stadig har et tv . Og mulighedvis en sækkestol, hvilket vi havde mere held til at få øje på. Faktisk var de svære ikke at få øje på, hot pink und alles. Vi fandt også en fed fodskammel formet som en bus, selv motorhjelmen kunne bruges til opbevaring Og endelig et sæt knive i skrigende farver der endte med at udgøre en del af søsters inflyttergave. She likes them .. og min familie er i grunden lidt gusten til tider


Det eneste jeg endte med at købe i denne omgang var dog et par fnugruller... som nok er vel tiltrængte efter, eh.. uheldet med med bildøren
Udgivet onsdag d. 05. August 2015
1937 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie