Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Gamle briller - dem savner jeg ikke

Gamle briller - savner dem ikke rigtigt


Det er jo friaften, så jeg ville sådan set have blogget noget, overvejede endda at vlogge (fx den der bogsamling) men som oftest endte det med at jeg bare har siddet og chillet, og surfet lidt i mine bloglovin abonnementer, hygge hygge I kimono og det hele - åh ja, og så i mine rigtige briller, for jeg troede ganske vist at de var blevet glemt til karate i går (hvilket det viste de dog ikke var), så jeg havde i stedet taget mine gamle briller på, for i det mindste ikke at få ondt i hovedet. Selvom styrken burde være den samme, er det dog en helt anden brille (måske pga. formen og fokuspunktet, som jo er en stor del af årsagen til at jeg overhovedet har behov for briller). Så lidt hovedpine kommer der faktisk, også selvom om jeg har dem på...

Og designet? Skal vi bare sige de passede mig bedre, dengang jeg stadig havde mit efterskole-hvalpefedt, og var vild med Harry Potter! ... Sidst nævnte er dog stadig tilfældet, hehe
Udgivet tirsdag d. 19. Marts 2013
2 kommentarer og 1503 visninger

Briller Helbred Nerd Blogging Hverdagsliv

Kommentarer

MRGravatar Michelle Rimme 20 Marts 2013 09:15

Ja det er længe siden man har set dem :p - yndigt yndigt det må man sige

GGravatar Gulde 28 Marts 2013 14:13

Eller noget? ^^"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie