Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Garh! Frustrerende!

Hvor er det dog frustrerende! Det er lige før jeg sprænges, så fuld af idéer til indlæg er jeg - så meget er der jeg gerne vil have ud. Og jeg har mindst 4 halvfærdige klader liggende på computeren. Men det er skam ikke skrivelysten der fejler noget, må jeg hellere starte med at nævne, så i ikke misforstår. Jeg har bare ikke roen til det. Eller smertetærsklen. Mine hænder er snart ét stort sår, fordi jeg har en kat, så er ih og åh så dejlig! Jeg holder allerde forfærdeligt meget af ham... bare ikke når han keder sig! For han er en kat der bider. Og RIGTIGT tit i mine hænder. Vi ved ikke helt hvordan vi skal vænne ham fra det, for han gør det både når han er glad og vi hygger, og når han er sur, og når han keder sig. Hvis han er glad og spinder, så napper han lige så stille .. dog lidt hårdere end Tiger plejede gøre det... en del hårdere faktisk... men dog stadig for hyggens skyld. Det er det man kalder "kærligheds bid" og det byteder bare han holder riiigtigt meget af os.

Vi forsøgte dog i starten at vænne ham af med det - og det var en fejl! For når vi sagde til ham, at det var forkert (på katte-opdrager-manér selvfølgelig, vi sagde det jo ikke direkte), så blev han forvirret, og kunne ikke forstå det - han mener jo bare vi hygger os, når han napper - ligesom en hankat gør på en hunkat. Når vi så straffer ham, bliver han bare sur, og bider rigtigt (altså hårdere), fordi han ikke ved, at det han gør er forkert. Det er meget tydeligt at se på ham.

Og når han er sur, så skal vi jo også straffe ham, men så bider han hårdt og kradser, så mine hænder er næsten hudløse, og meget ømme (for ikke at sige grimme). Jeg ligner en hel cutter! Og det vil jeg helst ikke forvæsles med... Jeg har ikke smerte-tærsklen til at sige fra overfor ham der. Mens Emil bliver sur og hidsig, allerede før katten tager ved, og nærmest er klar til at smide ham ud.

Så er der den der med kedsomheden. Han er indekat, og lejligheds kat, og meget af tiden står jeg alene for underholdningen. Men når jeg får læsning, eller lektier for - eller gerne vil skrive et af før nævnte indlæg - ja så har jeg jo ikke tid til, hele tiden at føre laseren eller kaste bolden, eller skyde mad afsted, eller tage ham med ud i snoren, eller noget helt andet. Og så keder han sige - og når man keder sig kan man jo lige så godt bide på mig.. så det gør han. Jeg får af og til et sjovt flashback til nogle af Emil's katte, når en af killingerne er begyndt at drille de store, for at have nogle at lege med - og de store (lidt brutalt af og til) sætter de små frækkerter på blads med et dap med poden, eller et opdragende bid. Jeg tror det er det Fluffy gør ved mig også, og NØJ hvor har jeg også bare lyst til at slå og sparke og gøre alt muligt grimt ved ham, når han gør det! Puha, jeg bliver gal, og kan mærke den velkendte fornemmelse af at bide, som i min barndom var forbeholdt min dengang generende lillebror.

Jeg gør det selvfølgelig ikke, må jeg hellere afklare, jeg går ikke ind for vold mod dyr - men jeg har lyst til det...

I sidste ende er der ikke så meget andet at gøre, end at finde en leg der kan tilfredsstille dyret.. og så går jeg altså fra bloggen og ender med at have et halvfærdigt indlæg, som jeg måske har glemt jeg er igang med, når jeg kommer ind igen. . Det irritere mig MEGET! Men der er vel ikke så meget at gøre det... om ikke andet ved I nu, hvorfor der nogle dage sker EN MASSE og andre dage ikke... jeg har kat :S

Jeg vil dog stadig køre dem færdigt - fx. mangler jeg stadig at få udføre "Liebster"-awarden og Jea-serien. De kommer! Bare ikke lige nu, for nu vil jeg sove og heale mine ødelagte hænder :S
Udgivet torsdag d. 13. September 2012
3 kommentarer og 1737 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanete Henriksen 14 September 2012 11:02

Jeg ved ikke om det virker, men det er et forsøg værd. Kender andre der gerne vil prøve at opdrage på deres katte.. Til er det fordi man har leget vildt med dem imens de var helt små og når de så vokser op tror de at det er da helt normalt.. Du kan prøve at købe en vand bestøver.. Når han gør noget han ikke må så får han en sprøjt. Det er faktisk det eneste trick jeg har hørt om og som jeg ved kan virke..

GGravatar Gulde 19 September 2012 13:14

Vi har allerede en vand-bestøver, og jeg kan bekræfte, at det er den eneste "løftede pegefinger" han reagere på... Det er dog bare som om det ikke rigtigt er nok ^^"

GGravatar Gulde 19 September 2012 13:14

Vi har allerede en vand-bestøver, og jeg kan bekræfte, at det er den eneste "løftede pegefinger" han reagere på... Det er dog bare som om det ikke rigtigt er nok ^^"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie