Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Gashuku day 5

Før træning på stranden

 • Den sidste træning i dojoen var torsdag formiddag - og vi kørte så mange ura kata, kata med bunkai og selvforsvar at mit hoved endelig måtte give op i at fange det hele - jeg har ellers været skarp til at opfange og huske alt frem til nu, men så fik jeg også for meget
 • Kancho lavede en fremragende parodi på en Jakusa-menion fra filmverdenen, der kommer farende frem med et brøl og kniven ved hoften holdt med bække hænder .. som svenske Kristor hentog til lige så stor morskab og  begejstring
 • Vi lavede også knivforsvar der samtidig var bunkai til en af sort-bælte kataerne, Kankodai, som jeg synes var ret fed. Også en mindre agressiv en efter vand princip (bløde bevægelser fremfor hårde).
 • Middags pausen blev brugt på at slikke sol, gå til stranden og slappe af.
 • Emil og jeg købte dyr discount sushi til frokost - det var ok, men mere de 32 kr vær som mærkatet sagde, og ikke de 60 som kassen bippede ind pg ekspedienten insisterede på at tage...Dyr fejlmærket sushi

 • Vi havde lejrend sidste træning på stranden med løben, råben og syngen. Det var skægt og tydeligt at Kancho stor-trivedes
 • Jeg var mindre vild med træningen i vandet - det er super smart til at tjekke om din sparketeknik og benarbejde er korrekt, for hvis det er, så sprøjter du ikke... well, det var der mange der ikke var...
 • Hvilket ikke ville være så stort et problem hvis ikke vi havde begrænsede gier og ikke havde både graduering og stævne foran os endnu...
 • Der var spark og slag i vandkanten, til de pludselig beordrede os til at gå længere og længere ud - Kancho var så sød grinenede at protestere mod at blive så våde i gien på vores vejne, men ham morede sig også gevaldigt ved at stå på stranden og kigge på
 • Vi lavede også en mærkelig Habdosa med ekstra mange teknikker hvor mine evner til at fange og forstå øvelsen også måtte stå af..
 • Vores Sihan tilføjede slutteligt "Lad os lave en nedtagning så de bliver pladder våde" selvforsvars teknik træning hvilket jeg dog ikke selv førte ud i livet... • Om aftenen var der Barbecue-party på stranden - og det var noget så hyggeligt!
 • Selvom maden bestod af pølser med brød og burgerbøf med toastbrød om lavet på 6 engangsgriller til nogen og 50 mennesker
 • Men det var skægt og hyggeligt og jeg fik taget mange gode billeder - dog hovedsageligt på kameraet, så de må vente til jeg kommer hjem..
 • Tanja har fundet Wifi ved hallen på lejren, nice! (Det er det jeg blogger fra nu)
 • Jeg gik derop ved en 11 tiden og så en kæmpe hard komme fræsende både frem og tilbage...
 • Ikke mere sol til mig, jeg er godt på vej mod en rød kulør - håber det hjælper på D-vitaminerne
Udgivet fredag d. 03. Juli 2015
1580 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie