Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Gashuku VM 2015

Jeg vandt i kata Eller, det vil sige jeg vandt den første kamp officielt, men den anden kun uofficielt. 2/5 flag til mig, men de sidste 3 var urokkelige alligevel, for det var alle skotske dommere, og min modstander var tilfældigvis skotte. Og Molly er sød og alt muligt, og måske havde hun vundet alligevel, men skotterne har desværre vist gortesk og meget synligt hjemmedommeri allerede ved flere lejligheder. Så jeg tabte i semi-finalen. Men fik heldigvis pointeret det overfor Sihan til finalen (wish I'd done it before), så Tanja kom op imod Molly i en mere blandet (og fair)dommerstab. Og vandt guldet

Lærke skulle have været dommer, men var ikke blevet informeret og havde som følge ikke tøj med. Vi savnede hende.

I kumite essede jeg det hele. Virkelig. Stolte stolte mig! Selvom den sidste kamp kunne have været pænere. I min første kamp bankede jeg stakkels Selma fra Sydafrika, selvom hun skulle have været oppe mod Tanja - hvilket hun så kom lige bageftet. Derefter tog jeg Molly fra Skotland, der havde en lidt hæmmende brækket tommel. Selv var jeg ved at gå i gulvet af varmen - bare anstrangelsen ved at tage et hiv af min astma inhalater fik mig til at segne ned af væggen. Men jeg tog Molly i en kamp hvor det fløj om mig med kindheste og spark i skridtet. Ikke en eneste tårer blev fældet, hah! Jeg er så stolt over hvor sej jeg var og folk syntes jeg var - jeg plejer jo springe læk ved det mindste man kan pylre over.

Så kom omkampen med Irna, som jeg først skulle have kæmpet med. Hende nappede jeg også med god stil

Endelig kom finalen med Tanja, som havde kæmpet med Selna (og Tugba som var den eneste jeg ikke fik en kamp med). Det lykkedes mig at tage føring og holde den med kontra, men kampen endte noget trælst med et slag der sendte Tanja i gulvet til lægebehandling og en masse mudret/rodet regelhalløj der endte ud med en diskning (af hende) og sejr til mig. Ikke den fedeste måde at ende en finale på :/ Lidt en tam fornemmelse at stoppe sådan uforløst midt i det hele. Men sådan blev det.

Så jeg er hermed Kumite senior female Champion ved Tenshinkan VM 2015! Verdens mester! Den er lækker til samlingen, haha Og så er alt det nervepirende overstået

Udgivet lørdag d. 04. Juli 2015
2 kommentarer og 1402 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 05 Juli 2015 21:35

Tillykke med sejrene selvom det er træls når der ikke er orden i tingene. Trælse dommere

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 10 Juli 2015 17:24

Jo tak. Det var mere eller mindre alt der ikke var styr på - den svenske Sihan knoklede som en gal for at få alt op at stå, fordi der manglede at blive planlagt og ordnet alt det, som skulle have været ordnet for en måned siden. Men "det fixer vi" var svaret bare. Det med dommerne var også smadder ærgerligt.

Men det gik da

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie