Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Gavekurv til far og Anne, tung!


Gavekurv til far og Anne, tung! ^^ #fb on Twitpic
Så var der gavekurv til min far og Anne på deres fødselsdag/jubilærum, hhv. 50 og 30 år. Eller på dagen fik de den jo ikke, for det var i lørdags, og da vi kørte hjemmefra den dag kl. 5 efter endelig en dejlig afslappende dag - tja, da havde vi begge glemt at kurveforretningen havde lukket. Så det blev i går, mandag, de måtte få den i stedet. Jeg sad det meste af dagen med en kode, og blev så kørt derned af Emil da han kom hjem, før han tog ud at løbe. Og uden bil til hjemturen, så må man jo gå. Og jeg kan godt sige jer den var tung! Der var ild i mine arme da jeg kom hjem, efter at have slæbt den helt fra gågaden! Håndværkerne i boligkvarteret blev ellers slemt skuffede da den ikke var til dem, det kunne de vist ellers godt lige have brugt ^^

Men kort efter kom de i bil, og så fik de den - min far gav den lige et elevatorblik, og nikkede så anerkendende: Jo jo, så kunne jeg godt få lov til at få et lift, hehe. For der var flere sene gaver at hente, nemlig Sakura-træet (Prunus Kanzan), kiresebærtræet med de fulde blomster fra deres bryllup for nogle uger siden. Tilfældigheder har nemlig villet at jeg ikke har kunne bringe den hjem tidligere - først var der kun én, så var der det tidsmæssige/overskudsmæssige pres fra rapport og projekt, så læseferie og så Japan, og endelig var der problemer med træernes højde, og vores bils mangel på jydekrog (mulighed for anhænger), så det blev i dag, på trods af at de har solgt den ene igen, så jeg må få dem til at skaffe endnu en hjem, suk. Men nu var kurven, og den ene der da i hvert fald
Udgivet tirsdag d. 03. Juli 2012
1593 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie