Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Gider ikke konkurrencer mere

Nu gider jeg snart ikke mere... Jeg orker ikke skal lave flere biddrag til konkurrencer, for gæt hvad? I sidste ende bliver de alligevel bare aflyst... Jeg aner snart ikke hvor mange gange det er sket for mig, hmm...

Hver gang jeg har deltaget i en make-over konkurrence, er den aldrig blevet afsluttet... Det var 2.

Så er der også flere fotokonkurrencer (og jeg er i forvejen ikke god til at tage fotos til "fortolk som du vil" konkurrencer), men har dog prøvet et par gange. De fleste blev dog heller aldrig afsluttet, og også fjeret uden varsel.

Dertil kommer et væld af "bare tilmeld" konkurrencer - men det er nu ikke så slemt, for hey, man gør ikke mere arbejde end at klikke på et par taster.

Jeg har også deltaget i mange quiz/gæt konkurrencer, som heller aldrig er afsluttet, men det er heller ikke så slemt.

Det værste er hvis det er med grafik! Og det har jeg også prøvet et væld af gange - alt muligt forskelligt, bla. q-links og dekorering og den slags. Og også noget med at lave labels. Eller med avatars...

Selvfølgelig er det sjovt at prøve lidt forskelligt, og man gør det jeg hovedsageligt for morskabens skyld. Men en lille del af en gør det samtidig for at "støtte op" om den side, som nu afholder konkurrencen, for der er intet federe end at opleve at folk går op i en aktivitet på ens side.

Så er det bare træls når det i stedet bliver, tja... spildt arbejde. Ikke fedt, og ikke noget man gider gøre igen. Så sørg for at afslutte det i sætter igang folkens, det andet er bare ikke fedt (og jeg kan snakke med ryggen fri, for jeg har selv afsluttet hvad jeg har sat igang). Man skal ikke slå større brød op end man kan have i ovnen, så hvis i ikke orker gøre noget færdigt, så lad være at gå igang - hvorfor gøre noget havlt?
Udgivet torsdag d. 20. August 2009
1 kommentar og 1840 visninger

Kommentarer

RGravatar Rikke 03 September 2009 21:53

Kære linker!

Det er med stolthed jeg netop nu kan præsentere min nye blog; http://rikkesimone.com !
Det betyder selvfølgelig at jeg har fået ny URL - nyt link. Jeg håber du fortsat gerne vil linke til min side og skifter rikkesverden.dk ud med rikkesimone.com istedet - jeg har endnu ikke fået lavet q-link til siden, så indtil videre bliver det tekstlink, hvilket jeg da ikke håber i har noget imod

Undskyld for den meget kolde besked, ville gerne sende personlige - men det er ufattelig mange personlige beskeder at sidde og skrive hvis i kan følge mig?
Men vil alligevel benytte lejligheden til at spørge; går alt godt? Nydt sommeren?

Vi ses på http://rikkesimone.com!

Rikke

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie