Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Give Away, Give-Away, Giveaways...

... er blogverdnens svar på lette små konkurrencer. Faktisk mest en hyggelig lille gave uddeling. Her er et par stykker, som jeg synes fortjener lidt mere opmærksomhed

Se fx Jea's (Jea's Blanke Tanker) giveaway af negle produkter fra B4Beauty.dk
Den slutter mandag d. 1. oktober


Eller Anna Pedersens giveaway af to virkeligt fede ringe
Den slutter mandag d. 1. oktober


Eller Tiiners (tiiner.dk) giveaway af nogle fine/søde smykker:

Slutter d. 30. september


Eller Sabrina's (Sabbywood.com) konkurrence om en kjole fra kjolehuset.dk
Den slutter lørdag d. 6. oktober

En del af opgaven går ud på at finde den kjole man kunne tænke sig på hjemmesiden. Jeg er selv blevet forelsket i denne kjole, der ville være perfekt til når jeg skal til min fars bryllop tror jeg Og så bare til at være fin i. Hvis jeg havde penge (eller hvis jeg får penge) er jeg lige ved at tro jeg køber den uanset hvad ^^ Men pt. er det dog ønsketænkining :S

Jeg er faldet over mange flere på det seneste, men rigtigt mange giveaways/konkurrencer kører i dag over Facebook, og ikke altid efter reglerne... for ikke at sige, måder jeg ikke har lyst til at deltage på ^^" Følger din konkurrence Facebook-reglerne? Check det evt.DanskeWebChicks, måske bliver du overrasket...
Udgivet søndag d. 23. September 2012
3 kommentarer og 1942 visninger

Kommentarer

CGravatar Cathrine 23 September 2012 16:05

Efter hvad jeg har læst mig til, så skulle min konkurrence meget gerne overholde reglerne omkring facebook. Eller har jeg læst helt forkert?

GGravatar Gulde 23 September 2012 18:17

Tiiner: Jo, jeg skulle mene du overholder reglerne ^^ Alle de nævnte overholder dem mere eller mindre - men som sagt var der en del andre give-away's igang bland folk fra DanskeBloggere, som jeg har valgt ikke at medtage, fordi de ikke overholder reglerne, og jeg derfor ikke selv kunne finde på at deltage i dem.

Med din er det mere fordi det er nogle fine ting, men ikke lige sådan, min smag, og synes da de har fortjent at komme et sted hen hvor de kan blive værdsat, ikke

JHGravatar Jeanette Henriksen 25 September 2012 00:48

Cool... Synes det kan være svært helt at finde ud af om reglerne overholdes eller ej. Nu er det også min første give away..

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie